úterý 7. června 2016

Rýč fiskars solid

Free Shipping Available. Rýče Fiskars jsou mistry ve svém oboru a za mnohem méně námahy zryjete půdu. Objednejte si rýče Fiskars , práce se stane nenáročná.


S7gyWgT7kzw более коротко и наглядно с саперной. Ideální pro různorodou práci s půdou - kopání děr, zarovnávání záhonů nebo sázení rostlin.

Díky krátké násadě se vejde do každého auta na cesty. Fiskars Solid je řada funkčního nářadí, se kterým se pracuje s minimální námahou. Jedná se o víceúčelové nástroje s odolnou konstrukcí, které Vás nezklamou. Je vyroben z velmi kvalitní odolné. Fiskars se stane nepostradatelným nářadím při pracích na zahradě.


Při rytí záhonů, přenášení drnů či jiných činnostech vás potěší ergonomicky tvarovaná násada, která se pohodlně drží a plastové držadlo pomáhá chránit ruku před chladem. Naostřená čepel k přeseknutí kořenů snadno proniká do půdy. Vysoce odolná násada s kruhovým průřezem.

Velké držadlo ve tvaru D je možné uchopit velkou i malou. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. See all the product information. Pracovní část svařena s násadou pro vysokou trvanlivost a. Díky ergonomicky tvarované násadě se pohodlně drží.


Plastové držadlo chrání ruku. Jeho naostřená čepel jednoduše přeřízne kořeny menších stromů. Násada má ergonomický tvar pro co nejvyšší komfort při práci a co nejmenší námahu pracujícího. Kč – 5Kč v obchodech Porovnat ceny. Držadlo je vyrobeno z příjemného a dobře.


Velký špičatý rýč Fiskars Xact (2) Přidat do. Pri rytie záhonov, prenášanie mačiny či iných činnostiach vás poteší ergonomicky tvarovaná násada, ktorá sa pohodlne drží a plastové držadlo pomáha chrániť ruku pred chladom. A well respected bran Fiskars offer a range of high quality specialist crafting tools including the Fiskars paper trimmer, the Fiskars paper cutter and a range of Fiskars punches plus a range of art knives and sewing tools and crafting embossing systems. Fiskars provides gardeners across the world with high quality tools that combine the finest Scandinavian design with cutting-edge innovation. Their cutting power is boosted by an ingenious gear mechanism and they have sharp, quality.


Rýč , hrábě univerzální, švédské hrábě střední na listí, násada solid.

Nářadí čtyř kusů v setu. Všechny tři kusy nářadí lze nasadit na univerzální násadu Fiskars solid. Násada je ergonomicky tvarována, aby se dosáhlo co nejvyššího pracovního pohodlí a co nejmenší námahy.


Fiskars rýč špičatý krátký Solid 80cm Nejpoužívanější lopata mezi hledači. Celokovová a skoro nezničitelná. Popis délka rýčku 80cm váha 1. Set je složen ze dvou kusů kvalitních rýčů Fiskars , a to: 1. Na rytí záhonů, přenášení drnů a dalšího materiálu. Rovný rýč s ostrou nabroušenou hranou pro zarovnání trávníků, sekání kořenů a rytí záhonů, snadno proniká do půdy.


Vyroben z bórové oceli. Násada je zakončena velkým držadlem ve tvaru D univerzálním k velikosti uchopující ruky. Rýč FISKARS Solid , univerzální rýč se špičatým ostřím, ideální pro různorodou práci s půdou - kopání děr, zarovnávání záhonů nebo sázení rostlin.


Vážení zákazníci, s ohledem na zvýšené riziko přenosu nového koronaviru COVID-až do odvolání omezujeme provoz v naší kamenné prodejně na okýnkový prodej v době od 8. Zahrada Bazény, vířivky a jezírka Bazény Přípravky pro bazény a jezírka Příslušenství k bazénům Geotextilie a. Díky kompaktní velikosti se snadno přenáší či převáží a nezabírá mnoho místa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky