pátek 24. června 2016

Nože zavírací

Skládací nože jsou ideální pro účely použití EDC (Every Day Carry - každodenní nošení), stejně jako jsou vynikající na lov, turistiku a pro pořádkové orgány. Naleznete zde ty nejlepší zavírací nože od renomovaných značek, jako jsou Spyderco, Cold Steel a Zero Tolerance! Mile Vás jistě překvapí nejen kvalita ostří, jakou má každý kapesní nůž z naší nabídky, ale také jeho cena! Zavírací nože od známých firem GERBER, Walther, nebo také Spyderco a Cold Steel!


Nebo máte spíše zájem o lovecké.

Klasické zavírací nože Nabízíme tisíce různých kapesních zavíracích nožů. Jsou přehledně roztříděny do odpovídajících kategorií, abychom vám usnadnili výběr. Obrovský výběr různých druhů zavíracích nožů značek Benchmade, Spyderco, Fällknivcen, Böker, KA-BAR, Gerber a dalších. Nože lovecké, houbařské. V této kategorii se nacházejí zavírací nože dovezené přímo z Ruské federace, značek Kizlyar, Kizlyar Supreme, Mr.


Rukojeť mají většinou z přírodních materiálů jako dřevo nebo paroh. Moderní nože jsou vyrobeny z odolných materiálů. Legendární jsou zavírací lovecké nože z německého Solingenu.

Jedná se o krásné kousky z kvalitních materiálů. Skladem 2modelů od oblíbených značek např. Victorinox, Mikov, Opinel.


Lovecké zavírací nože Každý lovec potřebuje spolehlivý nůž. Nabízíme širokou škálu zavíracích loveckých nožů, od střenek z olivového dřeva až po paroh. Jedním z primárních vizuálních a funkčních atributů každého zavíracího nože je systém jeho zavírání, resp. Nabídka klasických kapesních zavíracích nožů od mnoha výrobců. Zavírací kapesní nože jsou nepostradatelným parťákem na cesty do přírody.


Kapesní nože dobře poslouží na cestách i při každodenním použití. V naší nabídce zavíracích nožů naleznete i multifunkční nože s řadou funkcí. Vypravte se za dobrodružstvím důkladně vybaveni! Hledáte kvalitní ZAVíRACí KAPESNí NOžE ? Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě.


Ne nadarmo jsou zavírací nože nejprodávanějším druhem chladných zbraní na světě. Takový nůž využijeme nejen pro práci, v bojových podmínkách, pro obranu, ale takový nůž volí nespočet nezasvěcených lidí po celém světě. Kapesní zavírací nože patří do povinné výbavy každého muže, který chce být připraven.


U nás najdete širokou nabídku kapesních nožů mnoha výrobců.

Sháníte lovecký, vyhazovací nebo armádní nůž? Naše nabídka zahrnuje všechny tyto produkty a ještě mnohem více. Zakoupíte u nás i praktické multifunkční, luxusní damaškové nebo i vrhací nože.


Kromě nich nabízíme též meče. V našem obchode naleznete ty nejkvalitnější kousky pro každou příležitost: nože do kuchyni všech druhu, nože na lov, pořádné tesáky do přírody, dokonce i záchranářské nože. Nejdůležitější částí nože je bezesporu čepel. U nožů se můžeme setkat buď s pevnou, nebo skládanou čepelí. Využití pro myslivce a lovce, ale i pro každého kdo tráví čas v přírodě.


Fixaci čepele zajišťuje pružinový mechanismus nebo pojistka. Tímto mechanismem jsou vybaveny především kapesní nože. Jednoduché zavírací nože mají pouze řeznou čepel.


Kombinované zavírací nože mohou mít více čepelí a další nástroje. HRc, zavírací Uložení: axiální kuličková ložiska Kontrukce: AkMo a Ořech stabilizovaný Solakrylem Pojistka: Linerlock Rukojeť. A právě kompaktní zavírací kapesní nůž je velice oblíbeným doplňkem a praktickou pomůckou. Do kapsy, na houby, do auta, nebo i dámské kabelky - jistě dříve nebo později oceníte jeho služby.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky