středa 29. června 2016

Dýhovaná deska

Drivers available same day. Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj. MDF deska dýhovaná imituje masivní dřevěné desky a pro svou nižší hmotnost a cenu je hojně používána v nábytkářství. Ceník Poptávka Laťovky dýhované desky.


Laťovky jsou překližované materiály vyrobené oboustranným překlíže.

Dýhy, tedy tenké listy dřeva, vznikají krájením speciálně vybraných a připravených přířezů. Dále pro výstavbu skateboardových překážek nebo jako ochrana podlahových krytin při rekonstrukci objektů. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Vyberte si pro svůj projekt vhodný deskový materiál podle jeho jedinečných vlastností.


V nabídce nosných desek najdete truhlářské materiály do všech prostor, které nabízejí širokou škálu použití, jako pevnost, nízkou hmotnost, protipožární odolnost, nebo akustickou pohltivost. DT dřevotřísko deska určená pro výrobu nábytku, další zpracování laminováním LT dále jako nosič HPL, nebo ji lze dýhovat. Přidáním dalších chemických složek e zvišuje její odolnost hoření B nebo vlhkost P3.

Základním nosičem je laťovka, ktrá je oboustranně odýhovaná sesazenkou (krájenou dýhou). Desky se vyrábějí v podélném provedení a jsou určeny pro použití ve vnitřním suchém prostředí. Dýhované dřevotřískové desky. Vzhled dýhovaných desek vytváří použitá dekorační dýha, která je nalisována na nosný materiál.


Dýha patří mezi to nejvzácnější, co lze ze dřeva vyrobit. Dříve si dýhovaný nábytek mohli dovolit jen králové, šlechtici a bohatí občané. Dnes již běžně dostupný, zkrášluje jedinečný p. Vysoce kvalitní dýhovaná MDF nosná deska na níž je povrch možné vybírat z více než 1různých dostupných přírodních dřevin dýhy. Biodeska (3–vrstvá lepená masivní deska ) se vyrábí z listnatých a také z jehličnatých dřevin.


Skládá se ze tří vrstev vzájemně na sebe lepených. Vnější vrstvy jsou složeny z průběžných lamel lepených po délce. Středová vrstva je lepena z lamel, které jsou na sebe průběžně podélně napojeny. Jak dýhovaná deska vypadá? Finální vzhled dýhované desky (DTDD) závisí nejen na tom, z jaké dřeviny byla dýha vyrobena, ale také na směru řezu.


Použít lze v zásadě jakákoliv běžná česká nebo cizokrajná dřevina. Dýha lze také vyrobit uměle a to tak, že se sesadí tenké proužky dřeva na dřevotřískovou desku a.

Základní materiál pro dřevotřískovou desku surovou ( s jemně broušeným povrchem ) jsou dřevní částice (hobliny, třísky, piliny) pojené syntetickým lepidlem. Dřevěná šachovnice s ozdobným okrajem a číslováním. Více fotek produktů v Galerii. Jednací stůl dub - mořená dýhovaná deska , masiv.


Jídelní stůl - masivní mořená deska , bílé podnoží. Konferenční stůl - masivní mořená deska , bílé. Truhlářská deska dýhovaná dubem - jednostranně nebo oboustranně. Dřevotříska dýhovaná – Borovice, Dub, Buk, Wenge Dřevotříska surová – tloušťka 8mm až 38mm Foliované překližky hladké Bříza Foliované překližky protiskluzové Bříza Hobra HDF lakovaná HDF surová MDF desky – tl. Vážení zákazníci, objednávky můžete nadále provádět prostřednictvím e-shopu, telefonicky, e-mailu a obchodních zástupců.


Nejčastěji nabízenými dekory jsou dub, buk jasan, olše či borovice v tloušťce. Dřevotřísková deska je následně povrchově upravena dýhou z různých druhů dřevin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky