středa 15. června 2016

Rozbalené zboží mall

Rozbalené zboží mall

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Bazarové zboží skladem. Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Poradíme vám s výběrem.


Kupte si rozbalené nebo vrácené zboží z našeho bazaru! V nabídce naleznete zboží všech kategorií – od spotřebičů do domácnosti, přes TV či IT vychytávky až po sportovní a dětské zboží. Vše za zvýhodněné ceny!


Na veškeré bazarové zboží se vztahuje standardní dvouletá záruka. Prodej zboží vráceného ve denní lhůtě z našich eShopů, zboží vystaveného na prodejnách nebo zboží opraveného v autorizovaných servisech. Model Jabra Elite 25e se vyznačuje nejlepší baterií pro bezdrátová volání a hudbu ve své třídě. Vychutnejte si 18hodinovou výdrž baterie, odolnost proti větru a vodě a nový design oblouku za hlavu pro skvělé pohodlí a celodenní komfort.


Krátkodobě používané zboží ve výborném stavu. Použité nebo servisované zboží za nízkou cenu. Zboží v tomto oddělení není vystaveno na pr. Na váš e-mail doručíme slevový kupon na slevu ve výši 10- Kč, který můžete využít při nákupu nad 1. Sleva aktivována, není třeba žádný kupón! V nabídce této sekci najdete zlevněné produkty, které se na Mall vrátily v zákonné 14denní lhůtě.


Některé mohou mít poškoz. Tovar na vrátenie alebo reklamáciu prineste na pobočku MALL Shop Galvaniho alebo ho odošlite na adresu: Mall. Podrobné informácie nájdete tu: Ako reklamovať, Ako vrátiť tovar. Pouze došlo k otevření původního balení, má náhradní obal či bylo zboží vráceno jinými zákazníky například jako dárek, který se netrefil do vkusu.


Obsah balení je kompletní a výrobek je připraven k. Zboží označené jako rozbalené stačí rozkliknout a porovnat cenu takto nabízeného zboží s cenou za zboží nové. Většinou se jedná o slevu v řádech sto korun. V případě, že zabrousíme do jiné kategorie (například televize), můžeme najít slevu v řádech tisíci korun.


Pokud se Vám zdá cena i tak příliš vysoká. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Rozbalené zboží mall

Hledáte originální zboží za bezkonkurenční ceny? Obchod nabízí rozbalené produkty, které jsou však i přes absenci původního obalu zcela nové. Jde o různé prodkuty, které se během několika dnů vrátí obchodníkovi, jsou zapůčeny recenzentům nebo se z jiného důvodu nemohly dostat do prodeje. Využijte této nabídky a pořiďte si kvalitní zboží se slevou na Mall. Každý chce kupovat se slevou!


Jde o zákazníky rozbalené a vrácené zboží v bezvadném stavu, předváděcí výrobky, zboží z výstav, servisované i nové. Tak toto jsem zase dlouho nezažila, Mall. Vánocích mi na lince Mall řeknou že zboží má zásilkovna, kde jsem 23.


Můj manžel tam jede po tomto telefonátu znovu, aby mu zásilkovna řekla, že tohle zboží opravdu neobdrželi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky