pondělí 20. června 2016

Plech na pizzu

Necháme kynout zhruba minut. Hluboký velký plech si nepatrně pomažeme olejem a těsto prsty vytáhneme do všech rohů. Mísu překryjte utěrkou a nechte 1-hodiny na teplém místě kynout.


Pak těsto rozdělte na dva až čtyři díly, na vále propracujte, rozválejte na půl centimetru, přeložte do vymaštěné kulaté formy nebo na plech a lehce stlačte, aby vznikly vyšší okraje. Těsto potřete směsí oleje a kečupu a naplňte podle chuti, nechte.

Plech na pečení se smaltovaným nepřilnavým povrchem. Odolný vůči teplotám do 450°C a proti poškrábání. Vysoce profesionální kvalita, vhodný do myčky.


Pekáč nelze použít na přímém. Misu prekryte utierkou a nechajte 1-hodiny na teplom mieste kysnúť. Potom cesto rozdeľte na dva až štyri diely, na doske prepracujte, rozvaľkajte na pol centimetra, preložte do vymastenej okrúhle formy alebo na plech a jemne stlačte, aby vznikli vyššie okraje. Cesto potrite zmesou oleja a kečupu a naplňte podľa chuti, nechajte.


Průměr plechu určí výsledný průměr upečené pizzy.

Neváhejte a zařaďte kulaté plechy na pizzu i do své kuchyňské výbavy. Plech lze používat až do maximální teploty a to 280°C. Pripravte si vymastený plech a rozložte naň cesto. Môžete si pomôcť valčekom na cesto alebo cesto naťahať rukami, je už len na vás čo sa vám zdá pohodlnejšie. Následne na cesto dáte to, na čo máte práve najväčšiu chuť.


V súvislosti s pečením tohto cesta na pizzu , odporúčame piecť na kvalitných plechoch. Za tepla válcovaný plec s troudem upraveným povrchem. Není nerezový, povrch však dává částečnou ochranu.


Lze na něm péct pizzu i koláče. Tento špičkový plech na pizzu je určen pro profesionální pečení pizzy a jiných pekařských výrobků. Troubu předehřejte na 2°C a připravte si plech s pečicím papírem nebo kovovou formu – plech na pizzu. Asi po minutách by mělo těsto zdvojnásobit svůj objem. Opatrně ho přendejte na moukou posypaný vál a roztahováním z něho utvořte placku, tu nechte ještě asi minut kynout.


Nekynuté těsto na pizzu - recept: Uvedené suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Plechy na pizzu jsou skvělým pomocníkem na pečení pizzy, který se hodí do všech pizzérií. Nabízíme kvalitní plechy na pizzu vyrobené z oceli - p ečící plech na pizzu , vyroben z uhlíkové oceli: pevný a odolný materiál s dlouhou životností, strukturovaný nepřilnavý povrch pro snadné vyjmutí z formy a čištění, pro.

Fantastické-100kč za pizzu z pizzerie? S tímhle těstem určitě už ne. Jako rajčatový základ na těsto jsem použil rajčatové pyré ve kterém jsem rozmíchal italské koření od Vitany a nemělo to chybu!


Těsto jsem po rozválení přesunul na pečící papír,naložil na něj dobroty a takto přichystané přesunul na rozpálený plech. Cesto rozprestrite na plech – nebojte sa na cesto trochu pritlačiť, aby ste dostali požadovaný tvar. Vybírejte si Pece na pizzu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Rozdelime na dve polovice a kazde roztiahneme naolejovanymi rukami na naojelovany plech.


Potrieme kecupom, alebo rajcinovou pastou a navrstvime ingrediencie podla chuti. Kraje som potrela cesnakom zmiesanym s vodou a solou. Pizzu si v pohodlí domova můžete připravit z koupeného těsta, ale domácí je domácí.


Příprava je lehčí, než jste si mysleli. Naučte se připravit těsto, které až ochutnáte, na kupované už nikdy nesáhnete. Postup krok za krokem najdete na videu v úvodu článku. Milá Jarko, moc děkuji za tento recept.


Vždy, když jsem hledala těsto na pizzu , tak to bylo časově náročné, jako přes noc nechat tam a tam, pak z toho nadělat, kdo ví kolik „něčeho, co má připomínat pizzu “. Formy a plechy na pečení DELÍCIA jsou vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů. Jsou opatřeny vysoce odolným antiadhézním povlakem, který zabraňuje připalování, vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby, vhodné do myčky. TESCOMA plech na pečení hluboký s plastovým poklopem DELÍCIA 36xcm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky