pondělí 20. června 2016

Mora sporák návod

Děkujeme Vám za Vaši důvěru a koupi našeho zařízení. Tento manuál s podrobnými instrukcemi se poskytuje v zájmu usnadnění práce s tímto výrobkem. Sporáky MORA se pyšní řadou technologicky vyspělých funkcí a největším objemem na trhu až 70L v kategorii sporáků do 50cm. Ke každému sporáku MORA navíc dodáváme široké spektrum originálního příslušenství. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými dop.

Tento podrobný návod na použitie sa dodáva pre jednoduchšie použitie tohto výrobku. Návod by vám mal pomôcť dozvedieť sa potrebné informácie o vašom novom spotrebiči čo možno najrýchlejšie. Uistite sa, že ste dostali nepoškodený spotrebič. K dispozícii sú plynové horáky. Plynový sporák MORA P 1AW.


Automaticky zastaví prívod plynu pri. Celý popis a technické paramet. Vestavná trouba MORA VT528MX má velký objem a celkem funkcí.

Rodina s dětmi ocení chlazení skla. V OKAY ji koupíte výhodně. Zobrazit návod CS 9MW. Montážní návod pro předokenní roletu na solární pohon SSL.


Gumijasto tesnilo se mora tesno prilegati zunanjemu delu okna b. Coloque o interruptor na posição le espere aproximadamente segundos. Trouby - sporak kombinovany mora. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kromě důležitých funkcí pro vaření potěší i jednoduchou údržbou díky technologii EcoClean nebo velkým objemem litrů. Mora K 5BW obsahuje důležité.


Sháníte český návod k použití pro mora ? Potřebujete zapojit nebo nastavit mora a bez manuálu či návodu k obsluze se nehnete z místa? Na našich stránkách se Vám budeme snažit pomoci sehnat český návod pro bílá technika - velké domácí spotřebiče - sporáky - kombinované sporáky - mora. Ovládání sporáku i trouby je velice snadné pomocí otočných knoflíků. Kombinovaný sporák v energetickej triede A obsahuje plynové horáky s poistkami Stop Gas a ponúka pečúce programy.


Jedná sa o veľmi spoľahlivého pomocníka, ktorý vám pomôže aj s prípravou slávnostnej večere pre celú vašu rodinu.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Výrobce: MORA Doba dodání: ihned Sporák kombinovaný Energetická třída A Jmenovitý příkon kW Objem trouby l Drátěné závěsy Osvětlení trouby Barva nerez Dětský zámek Integrované zapalování hořáků Pojistky k hořákům STOP GAS Horní a dolní topné těleso Elektrický gril - malý Elektrický gril Dolní a kruhové těleso s ventilátorem Kruhové těleso s. MORA C 5AW PREMIUM - elektrický skloker.


MORA K140AW od 17€ - Heureka. Topeniště umožňuje použití dřevěných polen o délce do 3mm. Zaručená je nízka spotreba energie s úspornou triedou A. Výhodou je bezpečnostná poistka STOP GAS. Doporučujeme Vám prostudovat tento návod a výrobek obsluhovat podle pokynů. Vážený zákazník, zakúpili ste si výrobok z nášho nového radu kombinovaných sporákov MORA.


Szanowni użytkownicy, zakupili Państwo produkt. Ahoj, potreboval by som poradiť, ako mám vymeniť spodnú topnú špirálu v sporáku zn. Ak má niekto skúsenosť , návod alebo video tak nech sa s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky