pondělí 13. června 2016

Chladící lednice prosklená

Profesionální lednice s prosklenými dveřmi. Výhodná chladící technika. Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice , mrazáky, výrobníky ledu či vitríny.


Lednice s prosklenými dveřmi je ideální všude kde potřebujete mít přehled či vystavit své potraviny aniž byste otevřeli dveře ledničky. Proto jsou prosklené lednice ideální pro gastronomické podniky, do restaurací i obchodů.

Prosklené lednice jsou odolné k poškození nebo poškrábání. Jakou má prosklená lednice spotřebu energie? Spotřeba energie se odvíjí od energetické třídy, do které je prosklená lednice zařazena.


Vybírat můžete modely z nejúspornější kategorie A až po méně úspornou třídu C. Informace o spotřebě energie a dalších důležitých parametrech vyčtete z energetického štítku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Nabízíme nejlevnější a nejlepší ceny na trhu! Může se vyskytovat i jako samostatná část uvnitř lednice chladící pod bodem mrazu, kterou lze krátkodobě využít k přechování mražených potravin. NoFrost neboli samoodmrazování zajišťuje rovnoměrnou cirkulaci vzduchu uvnitř lednice na nápoje. Tím dochází ke snížení vlhkosti a eliminaci námrazy.


Klimasan prosklená lednice S 8SC DD. Police jsou stabilní, lze na ně pokládat i těžší váhy, nosnost každé police je až kg. Díky této nosnosti se jedná o ojedinělý produkt na českém trhu. Vlastnosti: provedení nerezové opláštění prosklené dveře vnitřní prostor p. Nerez gastro chladící skříň - lednice pod stůl. Zabudovaný ventilátor za.


Gastro lednice - saladeta. Prosklená lednice se skvěle hodí i do náročného gastroprovozu. K dispozici jsou malé i velké chladící skříně, které vám poslouží pro chlazení nápojů, potravin a dalšího zboží. V internetovém obchodě nabízíme chladící skříně jednodvéřové i dvoudvéřové. Záleží tedy jen na vás, jaký typ lednice potřebujete do vašeho obchodu, restaurace či jiného gastro zařízení.


Značková prosklená chladnice.

Velká chladící schopnost - rychle vychladí celý prostor. Při zařizování Vaší restaurace, jakéhokoli gastro podniku, případně i domácnosti se zajisté neobejdete bez chladících a mrazících spotřebičů, které Vám pomohou udržet potraviny, polotovary či hotové pokrmy v čerstvém stavu a dopomohou jejich delší trvanlivosti. Rozměry V-200cm H-56cm S-59cm.


Pří zákupně zboží dostanete daňový doklad. Chladicí vitríny mohou částečně nahrazovat klasické lednice. Chladící vitrína cukrářská čtyřstranně prosklená. Zpravidla jsou prosklené , a proto do nich můžete ukládat nápoje, které se chystáte konzumovat nebo jednohubky, chlebíčky a zákusky připravené pro vaši návštěvu.


Lednice , mrazáky, chladící stoly a vitríny, konzervátory zmrzliny, výrobníky ledu, vinotéky. Chlazení dynamické pomocí vnitřní ventilátoru s koncovým spínačem otevření dveří (dá vypnout). Vnitřní osvětlení (dá vypnout).


Možná záměna dveří na opačné otevírání. Pronájem lednic, chladniček, prosklených vitrín či malých mrazniček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky