pondělí 20. června 2016

Elektricky susak na rucniky

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V katalogu nemáme podrobnější informace o elektricky susak na rucniky comfy. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.

Sušáky na žebříkový radiátor do koupelny 2. Sušá ky na litinový radiátor 4. Tento chytrý sušák je konstruován tak, aby nesnižoval tepelný výkon Vašeho radiátoru (v případě uchycení na radiátor, nebo koupelnový žebřík). Je vhodný i do těch nejmenších. Jeho užitné vlastnosti vyniknou zejména v době mimo topné sezóny. Konstrukce sušáku umožňuje jeho stálé zapojení do sítě. Zahřátí na užitnou teplotu trvá cca minut.


Povrchová provozní teplota je cca 45°C. Dvojitá izolace, odolnost proti tryskající vodě.

IG S-dry Žebřinový elektrický sušák na ručníky v originálním a kompaktním provedení, zabírající minimální prostor a nabízející maximální výkon. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny.


Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Při osobním odběru sleva 1Kč na každý sušák, pro více ks dopočítáme po dokončení objednávky. Množstevní:- pro až sušáků- pro až sušáků- pro až sušáků- pro více než sušáků. Slevu spočítáme po dokončení objednávky a zašleme upravené platební informace.


Koupelnové sušáky na ručníky a jejich typy. Elektrický sušák ručníků 1W. Nejrozšířenějším typem je jednoznačně sušák na ručníky na zeď, perfektní řešení pro malé prostory, zabírá totiž minimum místa jak fyzicky, tak i opticky, protože není pevně spojen s podlahou a typicky je umístěn několik centimetrů nad ní. Zároveň jsou k dostání v. Na spodní straně vertikálního profilu je umístěn integrovaný vypínač. Uvnitř tělesa je umístěn odporový drát bez použití kapalné plnící směsi.


Materiál: leštěná nerez. LINER s možností montáže více sušáku nad sebou.

IG S-dryŽebřinový elektrický sušák na ručníky v originálním a kompaktním provedení, zabírající minimální prostor a nabízející maximální výkon. Vyhřívaný sušák na ručníky, nízká spotřeba. Praktický světelný spínač vačka. Délka kabelu: m cca.


Skvělý na zimu, kdy je často chladno, hodně prší a je mokro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky