úterý 21. června 2016

Parní hrnec recenze

Mezi kvalitní hrnce parní patří například Phillips, Morphy Richards, Zelmer a Klarstein. Přečtěte si naše další nezávislé recenze věnované kvalitnímu kuchyňskému vybavení, které vám pomohou při výběru. Jak vybrat parní hrnec.


Nákupem libovolného parního hrnce získáte výrobek produkující odpovídající množství páry. Vy byste však výběr tohoto spotřebiče měli podrobit detailnějšímu průzkumu.

Například se zaměřit na výrobní materiál. To platí dvojnásob, pokud bude parní hrnec stát na kuchyňské lince. Hrnec jsme reklamovali a obratem dostali nový, který se již do oranžova nebarví - dobrá práce! Dlouhodobě však zůstával problém s plísněmi mezi plasty.


Naštěstí už vyřešeno - dva roky a jeden měsíc od nákupu se aktivovalo kurvítko a pára se vypíná každou minutu, takže poletí do koše. Příprava jídla v parním hrnci probíhá pomocí páry. Tudíž se dá výsledné jídlo považovat za zdravější.


Oproti běžným parním hrncům ETA Calderon ušetří při vaření až vašeho času a zároveň zachová důležité živiny a vitamíny.

Hrnec se rovněž vyznačuje velkou úrovní řemeslného provedení, díky čemuž není nutné se bát toho, že by po několika vařeních přestal fungovat. Pozitivem je i snadná údržba , kdy je možné model umýt v myčce – díky nepřilnavému povrchu je však i případné manuální mytí snadné a rychlé. Transparentní koše neobsahují BPA (bisfenol A) a nabízí dokonalý přehled o připravovaných pokrmech. Bonusem je průhledný vodoznak, díky.


Hlavní základna pojme až litr vody. Tento hrnec je speciálně uzpůsoben tak, aby se v něm vařilo co nejlépe s ohledem na zachování všech živin a vitamínů. Díky dostatečně pomalému vaření dochází k zachování vitamínů v zelenině a maso připravené v tomto hrnci je křehké.


I tady je nicméně funkční nabídka silně omezená. Při vaření je zachována voda, kterou lze použit při mixování. Pro lepší orientaci při přípravě jídla.


Vaření v páře je trendem současnosti. Lepší je skleněný, použití na sporáku, hrnec titanový, maso pečené bez tuku, má kůrčočku a chlapům to víc chutná. Ještě by to chtělo kuchařku. Asi se do něčeho takového dám.


Velice oblíbené jsou parní hrnce Eta, parní hrnce Philips, Gorenje, Tefal a další. U nás si parní hrnce vyberete snadno! Musím říct, že mě to chytlo a hrnec teď používám velmi často.

Designově se mi líbí a zpracování je kvalitní. Spodní základní část vypadá v kombinaci černé a nerezu s červeným podsvícením tlačítek a. Parní hrnce mají také tu výhodu, že se velice dobře čistí. Pokrmy z parního hrnce jsou chutné, zdravé, plné vitamínů a jejich příprava je snadná a rychlá. Ohřev je díky 3D technologii na pokročilejší úrovni a teplo je oproti jiným hrncům lépe rozložené.


Hrnec má váhu Kg a kromě něj dostanete v balení plastový parní tác, stěrku, odměrku, naběračku a praktické ochranné rukavice pro vyndávání horkého hrnce. Pomocník pro rychlé a zdravé vaření s příjemným moderním designem. Hrnec parní Moulinex AMA5Exotic steamer důležité odkazy. Elektrický parní a tlakový hrnec Steba DD ECO je univerzální pomocník do každé kuchyně, pomůže s pomalým vařením, vařením, grilováním a ohřevem.


S hrncem je vaření až o rychlejší a ještě spoří energii. Vlastnosti elektronický parní tlakový hrnec. Dno je termické a velmi silné, udrží tak dlouho teplo. Objevte s Tefalem široký sortiment parních hrnců na vaření chutných a zdravých pokrmů. Připravte se na zcela nový gurmetský zážitek!


Kdo to má rád mini, pro něj je tu MiniCompact. Objevte Steam n Light, který zaručuje skvělé zážitky s vařením všeho druhu. Udělejte si radost s Enjoy Vitacuisine Compact.


Jeho velkou výhodou je velmi rychlý vývin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky