čtvrtek 2. června 2016

Brnenska tovarna plsti

Brnenska tovarna plsti , s. Přírodní nebo barevné polovlněné plsti a nebo netkané. Vážení zákazníci, naše společnost není dodavatelem materiálu určeného k výrobě roušek, respirátorů ani ochranných masek! Dodáváme vlněné plsti a netkané textilie. Nabízíme klasický sortiment v metráži i plstěné výrobky všech barev, rozměrů a tvarů pro průmyslové i hobby využití.


We are not a global player. We do not have branches in every continent. They include especially felt bodies, felt discs and rings, felt sheets, all primarily made from stiff technical felt. Brněnská továrna plstí, s. Výrobky pro technické použití.


Plstěné tabule - plst ve formě tabulí o velikosti 1x1m v různých hustotách a silách. Dear customers, our company is not a supplier of material intended for the production of masks, respirators or protective masks! BTP Brno) je významným dodavatelem materiálů označovaných jako vlněná plst (plsť, filc) nebo netkaná.


The quality of our work is important to us, and we strive to maintain it every day. Specializujeme se na výrobu a prodej vlněných i samolepících plstí, netkaných vpichovaných textilií, tvarovaných segmentů podle nákresů i hobby balení. V nabídce jsou také zednické, sedlářské či obuvnické plsti. Filtrační textilie, technická plsť.


Dodávame a vyrábame technické plsti , hudobné, sedlárske alebo dekoračné, filtračné textílie, murárske a podlímcové plsti. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Internetový prodej dekoračních plstí a tvarovaných dílů. Odeslat na e-mail: Souhlasím se zpracováním osobních údajů, které slouží pouze k odeslání e-mailu. Kvalitní a širokou nabídkou uspokojuje významné zákazníky z České republiky, Slovenska, ostatních členských států Evropského společenstí i ze zemí mimo Evropu.


Už jste určitě viděli plstěné kabelky nebo šperky. Ale možnosti plsti nekončí jen zde. Tento pevný, na dotyk příjemný a vizuálně atraktivní materiál se dá totiž využít téměř na vše, na co si vzpomenete. Alespoň když to s ním umíte. Obaly na květiny, plážové tašky, dárková balení na vína, síťovky, úložné krabice.


We focus on the supplies of wool felt and synthetic non-woven fabrics for technical, clothing and decorative use. Show on map How to get. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete.


Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu. Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Vyrábíme široký sortiment vlněných plstí a dalších netkaných textilií. Vlněná plst nachází uplatnění pro. Zameriavame sa na dodávky vlnenej plste a syntetických netkaných textílií pre technické, odevné a dekoratívne použitie.


Dovoz secondhandu z Anglie. Zabývám se dovozem secondhandu z Anglie jak pro děti, tak i dospělé. V menu najdete nabídky s fotkama s oblečením, které nabízím. Naše firma se pecializuje na výrobu a prodej vlněných i samolepících plstí, netkaných vpichovaných textilií, tvarovaných segmentů podle nákresů i hobby balení.


Vyrábame široký sortiment vlnenej plste a ďalších netkaných textílií. Vlnená plsť nachádza uplatnenie pre.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky