pondělí 6. června 2016

Vinotéka baumatic bw28bl

BW28BL vinotéka pro lahví. This wine cooler has a 65ltr net capacity and is fan assisted operated with a adjustable temperature option. This model is designed to store wine at its optimum temperature between - degrees and has wire shelves and a reversible door.


USER MANUAL FOR YOUR BAUMATIC. BW18BL Bottle wine cooler. NOTE: This User Instruction Manual contains important.


The Baumatic freestanding beverage centre is a wonderful addition to the kitchen especially if you like entertaining or often have guests visiting. The beverage centre has adjustable temperature and can be used to store a range of drinks. As the cooler is vibration free it is also impressively quiet.


Praktický spotřebič pře všechny milovníky vína. Volně stojící vinotéka v luxusním černém provedení se skleněnými dveřmi vybavenými kouřovými skly. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vinotéka zaručuje uložení vína bez vibrací, tichý chod. Táto vinotéka je nielen praktickým zariadením, ale aj štýlovým a vkusným doplnkom interiéru.


Pojme až fliaš a disponuje celkovým úžitkovým objemom litrov. Vnútorný priestor vinotéky rozčleňuje chrómových priečok a vytvára prehľadne delený úložný priestor pre víno. Veškeré informace o produktu. Free Shipping Available.


Looking For Baumatic Bw28bl ? Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Konstrukce chladničky vinotéka Energetická třída F Spotřeba energie 0. Wh Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Vyberajte si Vinotéky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. With thousands of products and reviews to look through, you are bound to find the perfect item for your needs here at Reviews For You. Roll over image to zoom in.


Click to open expanded view £ 159. Bulk discount available when buying or more items, order today for free delivery!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky