středa 15. června 2016

Samolepící filc

Tato samolepící plst je vyrobena ze 1 Polyesteru s nanesením lepicí vrstvy. Lepicí vrstva je překryta ochranným linerem, který jen jednoduše strhnete a plst můžete aplikovat přímo na rovnou plochu. Je to samolepící plst pro běžné aplikace, zejména ochranu povrchu. Aplikuje se na rovné plochy, např. Samolepící barevný filc nebo-li plsť k dekoračním účelům.


Samolepící filc

Lze jej kombinovat s dalšími výtvarnými materiály - plyšovými drátky, ovčím rounem apod. Všechny barvy nemusí být obsaženy v balení, foto je ilustrační. Jeden kus obsahuje m².


Narozdíl od ní se netká, ale lisuje za použití vlhka, teploty a tlaku. Filc je speciální druh látky. Většinou je vyráběna ze směsí ovčí vlny. Jeho velká výhoda je, že se dá stříhat a netřepí se.


Samolepící filc

Proto se používá na tvoření všeho druhu - výrobu hraček, upomínkových předmětů, ozdob. Barevný filc nebo-li plsť k dekoračním účelům. Rozměr plsti v sadách po deseti kusech je 20xcm. Brněnská továrna plstí, s. Výrobky pro technické použití. Plstěné tabule - plst ve formě tabulí o velikosti 1x1m v různých hustotách a silách.


Při objednání více metrů ponecháme metráž vcelku. Můžete dobře kombinovat s dalšími výtvarnými materiály - vatové kuličky, plyšové. Mohou si z něj vyrobit nějakou roztomilou figurku, kterou si na filc nakreslí, pak vystřihnou a polepí dalšími kousky filcu. Detailní popis produktu.


Samolepící filc

Lze ji použít na kámen, dřevo, plast, sklo, plátno, textil atd. Samolepky můžete používat buď jako běžné samolepky k dekorování nejrůznějších předmětů či k výrobě krásných přání. Chci levně nakoupit Více informac í. Poslední zákazník: , Jednoduché vybavení. Vyberte si svůj vysněný nábytek jednoduše a přehledně bez zbytečné návštěvy obchodů Vyřiďte vše z pohodlí domova. Tapety na zeď, fototapety a. Perfektní pevný filc ke tvoření.


Vyrobte si něco originálního. Vážení zákazníci, prosíme sledujte naše aktuální omezení v důsledku koronaviru. Děkujeme Vám za trpělivost a pochopení.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Provozovatel na tomto webu zpracovává cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. V případě vašeho souhlasu také pro marketing.


Na prodej nová, nikdy nepoužitá westernová podsedlová deka se silným tlumícím efektem. Tloušťka: mm Vhodné pro dekorování, plstění, výrobu hraček, loutek, maňásků atd. Oblíbené pro tvoření ve školkách, školách. Zabraňují poškození podlahy a ulehčují manipulaci s nábytkem. Prodlužují podlahám jejich trvanlivost.


Samolepící filc

Filcové podložky jsou určeny k podlepení nohou nábytku. Jen u nás Dekorační samolepící plsť 2x 3x 1mm a další potřeby pro kutily. V našem e-shopu nabízíme zboží v metráži, dekorační výrobky, technické i filtrační materiály.


Aktuálně máme skladem celkem výrobků v kategoriích. K dnešnímu dni jsme pro Vás prostřednictvím e-shopu vyřídili objednávek a doručili je zákazníkům v zemích Evropy. Dvojbarevná barva na vodní bázi, s perleťovým efektem, které odstín se líši od základní barvy.


Kancelářské potřeby online levně a rychle Máme vše od nejmenšího špendlíku až po kancelářský nábytek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky