pátek 10. června 2016

Electrolux ehh 46340 fk

TURBO, ktera vam i obrovsky hrnec studene vody uvari za nekolik malo desitek vterin (lze prirovnat k rychlosti varne konvice) - na stupnich vareni 3- jde navolit i polovicni rychlosti - jako 3. Pre varenie sú vám k dispozícii varné zóny s funkciou Power Booster pre zrýchlené varenie. Высокая скорость нагрева, сенсорная. S indukční technologií okamžitě a přesně nastavíte požadovaný tepelný výkon.


Důmyslná indukční ohřívací technologie se varné zóně spustí pouze tehdy, když je na nich postavena. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Vďaka detekcii hrcov, varná doska hreje iba v prípade, kedy je hrniec, či panvica na doske položený. Je vybavena řadou užitečných technologií pro maximální radost z vaření a minimální spotřebu energie. Trouba v elegantním nerezovém provedení disponuje energetickou třídou A-. Vybavena je funkcemi včetně velkoplošného grilu.


Din Electrolux -koncernkonto er nu oprette. For at aktivere din konto skal du klikke på linket i e-mailen. Bemærk at det kan tage et par minutter for e-mailen at nå din indbakke. Je vybavená radom užitočných technológií pre maximálnu radosť z varenia a minimálnu spotrebu energie.


This shopping feature will continue to load items when the Enter key is pressed. In order to navigate out of this carousel please use your heading shortcut key to navigate to the next or previous heading. Your Electrolux Group Account has now been created.


To activate your account, click the link contained in the e-mail. Note that it might take a few minutes for the e-mail to reach your inbox. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Tänu selle pliidi professionaalsele induktsioontehnoloogiale ei muutu pind kunagi kuumaks.


Seega pritsmed ei kuiva. Pro vaření jsou vám k dispozici varné zóny s funkcí Power Booster pro zrychlené vaření. Díky detekci hrců, varná deska hřeje pouze v případě, kdy je hrnec, či pánev na desku položen. Jedlá pripravené na tejto doske sú lahodne a chutne pripravené. Umožňuje to napríklad funkcia Booster.


Pomocou tejto funkcie je varenie rýchlejšie. Pri jej použití sa zvýši príkon, panel dosahuje vysoké teploty a tým sa zohreje varná. Ieškokite įvairiausių prekių, vertinkite jas, lyginkite skirtingų pardavėjų kainas, raskite pigiau ir sutaupykite! Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Jídla připravená na této desce jsou lahodně a chutně připravené. Pomocí této funkce je vaření rychleji. Při jejím použití se zvýší příkon, panel dosahuje vysoké teploty a tím se zahřeje.


Indukčná varná platňa Electrolux EHH 463FK s dotykovým ovládaním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky