čtvrtek 9. června 2016

Špaldové kafe

Připravíte ho během chvíle zalitím horkou či studenou vodou. Vychutnejte si ho jako perfektní latté, cappuccino i ledové frappé. Neobsahuje kofein a proto se.


Potřebujete z různých důvodů nahradit kávu? Porovnali jsme a na vlastní kůži vyzkoušeli šest druhů kávovin, které by to měly zvládnout.

Podívejte se, jak obstály. Když už si myslíte, že nelze kávu vynechat, dám Vám tip, jak ji nahradit mnohem zdravější a kvalitnější pochutinou. Pšenice špalda je prastará obilnina výjimečná složením i chutí. Obsahuje bílkoviny, kvalitní tuk s vysokým obsahem.


Doporučujeme všem, kdo mají rádi klasickou kávu a chtějí si dopřát nápoj bez kofeinu. Bílá pšeničná mouka je bez pochyb tradiční surovinou pro přípravu vánočního cukroví. Instantní špaldové kafe s cikorkou - vaše nejoblíbenější kafe.

Bohužel vzhledem ke způsobu zpracování nemá téměř žádnou výživovou hodnotu. Existují ale takové mouky, ze kterých lze upéct stejně dobré nebo i lepší pokrmy a přitom se nepřipravíme o vitamíny, vlákninu a minerály. Kterými moukami můžeme letos tu bílou nahradit? Hraběnčiny řezy jablko, tvaroh 2- Špaldové kostky s jablkem 2-Koláčky domácí 1- Zákusky. Vše možné i na objednávku!


Jelikož konkrétně toto „ kafe “ často připravuji i na kurzech vaření, na přání klientů jsem ho zařadila do receptů. Stačí pouze zalít horkou vodou. Hodí se pro jakoukoliv denní dobu.


Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Zásady cookies Prohlížením těchto stránek přijímáte soubory cookies, které slouží k vylepšení a personalizaci našich služeb a marketingu a ke společenské aktivitě.


Biolinie Špaldové kafe instantní s cikorkou 100g. Snadná a rychlá příprava, stačí zalít horkou vod. PALDOVÉ KAFE - instantní 110g, Káva, Potraviny.

Lívance ze špaldové mouky. Kré2g zakysané smetany. Ale i ve většině supermarketů najdete špaldovou celozrnnou mouku, špaldové těstoviny, špaldové kafe , špaldové suchary, krekry či špaldovou krupici. Zajímavý sortiment špaldových produktů nabízejí i dm drogerie!


Kafe špaldové 1 inst. Fitness káva je 1 přírodní káva, která splní Vaši touhu být. U nás n aleznete nejen množství produktů ekologického zemědělství a zdravé výživy, ale setkáte se tady s obsluhou, která Vám velmi ráda poradí a pomůže vybrat vhodný výrobek. Pribináček Kapsík na zdobení, případně lentilky, ovoce apod.


PRO-BIO - Špaldové kafe. Zastáncům tradičních postupů nabízíme špaldové kafe mleté, ti, kteří upřednostňují snadnou přípravu, mohou zvolit špaldové kafe instantní, snadno. V naší nabídce naleznete přírodní bio kávy, které nahradí běžné kafe.


I přírodní káva krásně voní, chutná a neškodí zdraví. Bio káva se pěstuje bez použití umělých pesticidů a chemických hnojiv. Krátkým povařením mleté kávoviny ve vodě získáte silný nápoj vonící tradicí a vzpomínkou na starou českou kuchyni.


Proto je bio káva šetrná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky