úterý 7. června 2016

Batkovy sirupy

Principy ochrany soukromí na Košík. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumí.


Sirupy jsou vhodná prevence proti příslušným onemocněním, nebo poslouží jako podpora léčby při již probíhající nemoci. V rodinné sirupárně přímo v centru Olomouce pro vás každodenně s naším týmem připravujeme čerstvé bylinkové sirupy. Zakládáme si na nejvyšší kvalitě vstupních surovin a vyvážené bylinkové chuti a vůni. U sirupů si zakládá na nejvyšší kvalitě vstupních surovin a výborné chuti hotových produktů.


Bylinky v BIO kvalitě jsou zpracovávány tak, aby si zachovaly cenné látky. Do sirupů se nepřidávají žádná umělá barviva, aromata, sladidla ani zahušťovadla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kitl Eligin BIO na podporu imunity. Kvalitní BIO zázvor s vysokým množstvím účinných látek 6-gingerolu a 6-shogaolu s vitamínem C. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Báťkovy bylinkové sirupy , REGIO ČEP.


Výběr je široký, dobře chutnají a mají blahodárný vliv na organismus. Mají 1 kvalitní složení, bez jakýkoliv přísad a konzervantů. Hodí se jako štáva do vody nebo čaje či k přímému užití. Baťkovy bylinné sirupy jsou vyráběny z bylin, které si sami pěstují nebo sbírají na českých přírodních lokalitách. Máme sirupy plné ovocia a bylín.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Důraz je kladen na nejvyšší kvalitu vstupních surovin a vyváženou bylinkovou chuť a vůni. Z důvodu vysokého obsahu bylinného výtažku doporučujeme těhotným a kojícím ženám užívání konzultovat s lékařem. Pampeliška lékařská má detoxikační a protizánětlivé účinky, je prospěšná pro činnost jater, žaludku a močových cest.


Vzhledem k aktuální situaci není možné platit Vaše objednávky zasílané přes DPD a Zásilkovnu na dobírku. Využijte proto prosím platbu online kartou. Prosím, použijte minimáln. Ovocné sirupy nemohou být nikdy nahrazeny průmyslově vyráběnými extrakty.


Domácí sirup je nutričně daleko cennější alternativou slazených, barvených a navoněných sirupů. Extra husté ovocné sirupy vyráběné přímo z kvalitního ovoce mají vysoký ovocný podíl. Bylinné sirupy , jak už název napovídá, jsou vyrobeny. Důvodem, proč mezi sirupy nepatří, je, že obsahují umělá sladidla (nejčastěji sacharin a aspartam) nebo nedostatečné množství přírodních sladidel. Takové „ sirupy “ mají na prvním místě ve složení pitnou vodu a už od pohledu bývají řidší.


Tajemství skvělé chuti sirupů je v nejvyšší kvalitě surovin a vyvážených bylinkových chutí a vůní. Bylinky v bio kvalitě zpracovávají zvláště šetrným způsobem tak, aby v. Musím říct, že tuto firmu jsem až do Vánoc neznala, jen jsem ji párkrát viděla v obchodech Sklizeno. Ale na sirupy celkově moc nejsem takže bližší seznámení přišlo až ve formě dárku a já začala pátrat po netu abych se o nich dozvěděla něco víc.


Bylinky z České republiky v BIO kvalitě zpracováváme zvláště šetrným způsobem. Báťkův sirup : Zázvor 5l. Zázrovový sirup na imunitu a nevolnosti. Z ekologického zemědělství. Vyrábí rodinná sirupárna v Olomouci.


Chcete se dozvědět více o této české rodinné firmě, která vsadila na kvalitu svých výrobků a poctivou práci? Levandulový sirup 500ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky