středa 1. června 2016

Pákové espresso test

Nezaujatý test pákových kávovarů s recenzemi a závěrem, který pákový kávovar je nejlepší na vaše espresso. Porovnali jsme hlavní pákové presovače, abyste věděli, který udělá nejlepší kávu. Voda získa ideálnu teplotu na prípravu espressa vďaka systému Perfect Temperature System. Ovládanie je jednoduché – jedným tlačidlom pripravíte espresso, druhým dvojité espresso, tretím aktivujete paru.


Pákové espresso Philips Saeco má ve výbavě speciální filtr Crema, který zaručuje dlouhotrvající lahodné aroma! Navíc se toto manuální espresso vyznačuje pláš.

Pákové espresso Sage BES870CRN v designovém červeném provedení pro přípravu espressa, cappuccina, latté a dalších druhů kávy s inovativní technologií kontrol. Na prípravu lahodnej šálky môžete použiť mletú kávu alebo tzv. Pákové espresso U tohto druhu presovačov sa namletá káva vkladá do špeciálnej páky , ktorá sa zasunie pod hlavu kávovaru a pootočením zafixuje.


Pákové kávovary dokážou ve správných rukou připravit chutné espresso a další variace na toto téma. Ovšem který bude nejlépe vyhovovat právě vám? Má cenu utrácet desetitisíce korun za bohatě vybavený přístroj, nebo stačí zaplatit jen pár tisíc a výsledná chuť kávy bude stejná?


Kávovary dělíme na dva základní typy – espressovače a kávovary na filtrovanou kávu. My se dnes budeme věnovat právě kávovarům na espresso.

Espressovače DeLonghi, nebo též presovače DeLonghi, dělíme na tři druhy – pákové, automatické a kapslové. Počet testovaných produktů: 60. Hledáte dokonalé espresso? Věříme, že vám s výběrem vhodného přístroje pomohou naše testy.


Zkoušíme automatické, pákové i kapslové kávovary a zjišťujeme u nich, jak dlouho jim trvá příprava kávy, zda má nápoj správnou teplotu i to, zda se dobře obsluhují a udržují v čistotě. Pákové přístroje ocení uživatelé, kteří si zakládají nejen na pití kávy, ale také na samotné přípravě. Kávu je třeba nejprve umlít, poté napěchovat do nádobky, která se následně vloží do přístroje. Při výběru pákového kávovaru se je třeba zaměřit na mnoho údajů, mezi ty nejdůležitější patří tlak vody. Nejlepší pákové kávovary.


Milovníci kávy, kteří si chtějí vychutnávat i proces její přípravy, si zcela jistě oblíbí pákové kávovary. Ty navíc patří mezi to nejlevnější, co je možné v současné době zakoupit. Uvařit výborné domácí espresso je s přístroji Sage velmi snadné.


Topný systém Thermoblock v kombinaci s italským 15ti barovým čerpadlem vždy zajistí dokonalou extrakci kávy. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Voda získá ideální teplotu na přípravu espressa díky systému Perfect Temperature System.


Ovládání je jednoduché – jedním tlačítkem připravíte espresso , druhým dvojité espresso , třetím aktivujete páru.

Dokonalé espresso je recept se spoustou surovin. Jednou z nich je konstantní teplota vody. Naše nejlepší pákové kávovary jsou vybaveny technologií Thermoblock, která má teplotu plně pod kontrolou. Tyto zařízení nejčastěji uvidíte v kavárnách, patří mezi profesionální přístroje pro přípravu kávy.


Mají páku se sítkem, kterým pod vysokým tlakem protéká horká voda. Připravíte s nimi zejména espresso , u některých také další mléčné nápoje založené na espresso základu. Kč, běžná cena je ale daleko vyšší. Automatické espresso je naopak poměrně drahá záležitost.


Přístroje však nabídnou řadu možností a nastavení a velmi kvalitní kávu. Pákové modely jsou na tom cenově podobně (nebo o něco výhodněji) jako. Ne všichni z nás jsou odborníci na kávu.


Test kapslových kávovarů. Ne každému chutná silné espresso nebo malé ristretto a ne každý z nás chce věnovat čas pečlivé přípravě. Spíše si chtějí dopřát svůj oblíbený šálek kávy rychle a snadno.


Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a výsledná káva ztrácí svou krásnou kávovou barvu během několika vteřin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky