středa 29. června 2016

Odkapávač nádobí nerez

Tvar hranaté rohové Styl retro minimalistický moderní. Premier Housewares Vertex, x cm. Odkapávací podložka Wenko Mat. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Příprava a zpracování potravin.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kuchyňské nářadí a pomůcky. Jsou vhodné pro hluboké i velké servírovací talíře. Vlastnosti produktu: sušák na nádobí chytré využití prostoru, Úspora místa, 2×nádoba na příbory, odnímatelný odkapávací tácek, chromovaná ocel, odolný plast, šedá barva, úchyty pro snadné přenášení, kvalitní německý výrobek firmy Zeller. PROPER Patrový LUX odkapávač černý.


Praktický odkapávač na nádobí značky Simplehuman s patentní technologií, která umožňuje lepší cirkulaci vzduchu a tím urychluje sušení nádobí. Vše je vyrobeno tak, aby vám mohlo spolehlivě sloužit dlouhou dobu. Elba odkapávač na nádobí 40x30x8cm.


Rozměry 40x30x8cm barevn é provedení - bílá, červená, antracitová.

Více informací Skladem. Kdo má rád v kuchyni praktické doplňky a pořádek, neměl by zapomenout na odkapávač. I když vlastníte myčku, občas nějaké to nádobí umyjete a je potřeba ho nechat oschnout. Hlubší nerezový odkapávač na nádobí Addis, x 3x cm. Vysoce kvalitní, funkční kuchyňský odkapávač pomůže uschnout ručně umyté příbory, talíře a šálky a chránit vaši kuchyňskou desku před stříkáním.


Má úrovně, které je třeba odložit a speciální nádobu na příbory. Odnímatelná základna umožňuje rychle a snadno odstranit nahromaděnou vodu. Dokonale kombinuje nerez a plastové části v šedém nádechu. V rozsáhlé nabídce najdete nejen kvalitní standardní kuchyňské nádobí , ale nyní i veliké množství speciálních výrobků.


Litinové a nerezové nádobí , zapékací misky z keramiky a další kulinářské pomůcky a náčiní. Výrobek od značky Küchenprofi chce mít doma každý profesionální, ale i příležitostný kuchař. Kvalitní odkapávač nádobí patří k základnímu vybavení kuchyně.


Díky jednoduchému tvarování, které poskytuje dostatečný prostor mezi talíři, bude vaše nádobí rychle suché. Stékající vodu snadno vylijete, podložka je odnímatelná. Nádobí je potřeba po umytí dobře a rychle usušit. Věříme, že budete spokojeni, ať už si vyberete jakýkoliv kuchyňský odkapávač z naší nabídky.


Vhodné i pro velké talíře s průměrem cm. Návod na údržbu Pouze ruční mytí. Internetová predajňa na platforme Zoner InShop 4.

Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Drátěný odkapávač na nádobí s plastovým bílým podnosem a odkapávačem na příbory. Již díky němu nejste například omezeni nevyhovujícím místem na odkapávači vedle dřezu na mytí nádobí anebo je řešením, když je už tento odkapávač zaplněn umytým a mokrým nádobím – nabízí další místo pro naskládání talířů, sklenic i hrnků a příborů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky