pátek 24. června 2016

Otočný tác na dort

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tác na dort kartonový zlatý 22cm Kulatá podložka pod dort ze 6ti vrstvé lepenky potažená z obou stran nepromastitelnou fólií zlaté barvy.


Velice efektivní pro prezentaci hotových dortů či zákusků, ale také jako podložka mezi jednotlivá patra dortu.

Díky své pevnosti snese i velkou zátěž v podobě velkého dortu. Dopřejte sobě, své rodině a hostům u stolu pohodlí s otočným podnosem SNUDDA. Vy a vaši hosté už si nebudete muset předávat horké mísy a těžké talíře. Místo toho postavte servírovací misky, koření, sýry atd. Pevná plocha zabrání nežádoucímu pádu hotového výrobku.


Nejžádanější jsou sklo, keramika, kov a plast. Tyto stojany pro zdobení a prezentaci dortů jim dodají na atraktivitě.

Díky otáčení budete mít zdobení v jedné rovině. Na táce dort rovnou servírujete. Z poctivého dřeva, masivu břízy, vyrobený otočný stojan na dorty. Skleněný otočný stojan na dort , dezerty nebo na servírování koláčů.


Otočný dřevěný stojan pod dort. Dodáváno v barevné kartonov. Dekorujte, servírujte, zdobte, ukazujte a hlavně se z něj radujte. Deska je lepená, takže se nebude kroutit.


Osazeno ložiskem pro snadné otáčení. Při výrobě krásného dezertu využijete otočný tác na zdobení dortů. Podnos na dort Bunny vnáší hravost tam, kde by to mnozí nečekali. Přeneste na něj dort a můžete začít zdobit. Nejprve navršte na dort krém ( na vrch i strany).


Nyní pomocí roztíracího nože nebo cukrářské karty začněte krém uhlazovat.

Je to jednoduché: přidržte kartu či nůž svisle na obvodu korpusu a. Stojany na dorty jsou jednoduché, ale zároveň jim nechybí vkusnost. To stojany na cupcake jsou daleko rozmanitější. Samozřejmě, že je možné si pořídit i jednoduchý cupcake stojánek, ale kdo chce od designu trochu více než jen strohost, ten sáhne po zdobnějším typu. Dřevěný otočný stojan cm. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Vybírejte si Podnosy a tácy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Tato nabídka od prodejce rbenikova byla archivována dne 8. OTOČNÝ STOJAN NA DORTY. VYNIKAJÍCÍ POMOCNÍK PŘI ZDOBENÍ DORTŮ.


NA NOZE JSOU GUMOVÉ ÚCHYTY, TAKŽE STOJAN PEVNĚ DRŽÍ NA PRACOVNÍ PLOŠE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky