čtvrtek 23. června 2016

Lesní sklo prodej

Lesní zelené sklo - prodej replik historického skla foukaného klasickou metodou. Typickým znakem lesního skla je nazelenalá nebo modrá barva s bublinkami. Vítejte v katalogu s replikami historického skla. Repliky historického skla ( lesní sklo ,historické číše, dárkové sklo ) z naší produkce si můžete objednat sklenice ve čtyřech barvách a to zelené , smog (kouřová) , modré a čiré.


Spolupracujeme s těmi nejlepšími skláři, kteří vtiskli do každé z našich ručně vyráběných, skleněných replik zeleného, lesního i gotického skla především letité zkušenosti a um světoznámého, českého sklářství. Zdánlivě křehké lesní sklo je pevné a odolné, a to díky technologii pomalého chlazení v chladících pecích.

Vázy jsou na prodej několika způsoby: e-shop, prodejna skla a sklárna. Tento typ výrobků byl zařazen do výroby historického skla zvaného lesní sklo. Stejně lze dózy dělit podle použití: dóza na čaj ,dóza na léky, masti, dózy.


Sklářská huť Vrbno pod Pradědem (28) Lesní sklo. Porovnání výrobku (0) Zobrazit: Tříděno podle: Skladem. Sklenice z lesního historického skl.


Budeme malovat vánoční ozdoby, budeme rýt na sklo. Skleněná vánoční dílnička nejen pro děti.

Užijeme si přicházející vánoční období. Můžete si vyzkoušet svou zručnost, vyrobit krásný osobní dárek pro své blízké i nakupovat u nás po celou dobu akce. Historické sklo nepřestává lidi fascinovat, proto je výroba replik historického skla stále živým řemeslem.


Zelené sklo neboli lesní sklo je vyráběno tradičními metodami, které se dochovaly z území Čech z 14. Nejen barva je typickou vlastností, ale i přítomnost bublinek. Obchod broušeným sklem. Rychlé a jednoduché vytvoření vlastního návrhu (JMÉNO. ČÍSLICE) na Vámi vybraný předmět.


Zasíláme po celé ČR – Praha, Brno, Doksy, Nový Bor, Vrbno pod Pradědem,. Inzerát LESNÍ SKLO v okrese Hlavní město Praha, cena 100Kč, od npvp na Sbazar. Lesní sklo je specifické svou nazelenalou barvou s půvabem dávných časů. Lesním historickým sklem je nazýváno sklo s nazelenalou barvou a bublinkami.


Jedná se o ruční řemeslnou výrobu a již zmíněné bublinky a mírné nerovnosti dodávají dnes zelenému lesnímu sklu kouzlo dávných časů. Dlouholetá tradice sklářského řemesla v českých zemích dala vzniknout překrásným ručním výrobkům, které je potřeba připomínat. Cílem výroby historického skla je poukázat na sklářský um našich předků a na jejich ovládání řemesla, které se bezesporu blížilo umění. Moravskoslezském kraji. Společnost vznikla transformací bývalého státního podniku Severomoravské státní lesy Krnov, lesního závodu Opava.


Po úspěšném absolvování výběrových řízení na uzavření rámcových smluv na dodávky komplexních lesnických.

Hutní sklo z ateliéru Jiřího Vosmíka. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky