pátek 25. ledna 2019

Nože royalty line

Nože royalty line

Kč Nože Nejprodávanější. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. This video is unavailable. Tuto všestrannou sadu nožů využije každá domácnost, je nepostradatelnou součástí každé kuchyně.


Each item from its concept idea to the design construction is made to appeal and satisfy its users. Royalty Line RL-CBs karbonovým vzorem. Quality and precision are the two driving forces behind the brand.


Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzia. With the developing technology, there are no borders for bigger and better business. Americas, Europe, Middle East or Africa? Find out more about distribution opportunities in this section. Hledáte kvalitní NOžE ? Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě.


Vysoce kvalitní, odolné nože do kuchyně ROYALTY LINE , je čtyř dílná sada nožů s kvalitním keramickým, jemně broušeným ostřím a ergonomickou protiskluzovou úpravou rukojetí. Velmi lehké nože s praktickou protiskluzovou ergonomickou rukojetí zajistí profesionální krájení. Každý způsob použití vyžaduje specifické vlastnosti nože , proto pro. Profesionální kuchařská 25-dílná sada nožů v luxusním kufříku. Nože jsou vyrobeny z nerezavějící oceli, jsou nerezové, tvrzené a masivní.


Rukojeť je tvarovaná protiskluzová, která je vyrobena z plastu, je to imitace dřeva. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Ergonomicky tvarované, extrémně ostré čepele a moderní barevný design. Usnadní vám práci v kuchyni! Keramický povrch nožů nelepí. Nože dobře projíždí krájenými potravinami. Mycí prostředky pro myčky mohou poškodit čepel a rukojeť nože.


Nepoužívejte nůž na tvrdé povrchy, jako je sklo, kov nebo porcelán. Obsahuje nůž šéfkuchaře, nůž na chléb, univerzální nůž, porcovací nůž, nůž na zeleninu a škrabku. Stejné vlastnosti jako keramické nože s tím, že nehrozí jejich zlomení nebo odštěpení. Nože sú vhodné do umývačky riadku a vďaka nepriľnavej čepeli sa ľahko čistia.


Ideální pokud chcete připravit rychle a hlavně snadně chutné jídlo. Všechny nože obsahují nelepivý povlak, potraviny se vám tedy nebudou lepit na čepel. Nože mají také antibakteriální vrstvu, která usnadňuje jejich udržování v čistotě. Skvelý tip na darček pre vašich blízkych. Sada nožov obsahuje: x nôž kuchársky cm.


Sú vhodné aj do umývačky riadu. Vysoce kvalitní kuchyňské nerezové nože s čepelemi se speciální antibakteriální mramorovou povrchovou vrstvou a keramickou škrabkou. Protišmyková rukoväť pre jednoduchú prácu s nožmi.


Ostrosť čepelí je garantovaná - sú brúsené laserom a majú extrémne dlhú životnosť. Dômyselný naklápací stojan bude ozdobou vašej kuchyne. Každý nůž je vyroben z nerezové oceli s ostrými hranami a je odolný proti korozi. Ať už máte rovné anebo vlnité vlasy.


Obsahuje sekáček, nůž šéfkuchaře, nůž na chléb, univerzální nůž, nůž na zeleninu, nůžky na porcování drůbeže a ocílku na broušení nožů. Pomeni, da so različne komponente izdelkov izdelane v vseh treh državah, na koncu jih spravijo v celoto v Nemčiji, nad samo kvaliteto pa imajo roko Švicarji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky