čtvrtek 31. ledna 2019

Myčka bosch silence návod

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Doprava zdarma Eko produkt.


Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám. S našimi vestavnými myčkami se špinavé nádobí stane tím jediným, co se do vaší kuchyně nehodí.

BOSCH SMS46CW01E s funkcí ExtraDry: zvláště účinné sušení pro. Velmi úsporná myčka nádobí v en. Ne, to opravdu není sen. Přečtěte si pozorně návod k použití a montážní návod ! Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Super úsporná myčka nádobí není jenom sen.


Myčka je vybavena systémem košů Vario (XXL mycí koše).

Díky tomu můžete umýt pohodlně i velké kusy nádobí. Vario mycí koše mají odkládací přihrádku v horním. Detekuje skvrny, automaticky šetří vodu i energii a zajišťuje skvělou výkonnost po celou dobu své činnosti.


Návod a manuál k myčce. Máte s tímto produktem zkušenosti. Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek. Nevzniká tak žádné tření ulíků, které způsobuje hluk a. Naše myčka nádobí SilencePlus.


Extra sušení: přídavná funkce pro zvláště účinné sušení špatně schnoucího nádobí. Silence Plus: příjemně tichý provoz, pouze dB. Nerezové barevné provedení je doplněné o čelní ovládací panel, který je vybaven digitálním displejem. Stejně chybí i český návod k použití, ten je však volně dostupný ke stažení na internetu.


Myčka Bosch SMV53L50EU pojme na jedno umytí až jídelních souprav nádobí, takže své uplatnění najde hlavně ve větších domácnostech. Praktický systém AquaSensor reguluje množství vody podle stupně a typu znečištění. Pokud vám na předchozích myčkách této firmy něco chybělo, Bosch SMS 68TW03E to určitě zvládne.


Na přední strané návodu naleznete schémata ovládacího.

Hľadanie: navod na obsluhu umyvacky bosch SPV43M20EU v našej databáze zadarmo. Kliknite pre prechod na zobrazenie navod na obsluhu umyvacky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nezbytnou součástí každé moderní kuchyně je dobře vybavená myčka , která se postará o čisté nádobí pro celou vaši rodinu. Právě takovou vám představuje BOSCH v podobě vestavného modelu SPU66TS00E.


Jedná se o model, který vyniká zejména celou řadou velmi zajímavých technologií a funkcí, které. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky