čtvrtek 10. ledna 2019

Dtest mikrovlnné trouby

Test : Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc. Objektivně, nezávisle, bez reklam. Jednoduché ovládání je zajištěno pomocí technologie Quick Select.


Následně nastavíte časovač na určitý čas (do minut). Dnešní mikrovlnné trouby už dávno nejsou jen na ohřívání včerejšího oběda a rozmrazování pečiva na poslední chvíli. Nabízejí spousty dalších vychytávek a dokáží dokonce sami vařit nebo grilovat. V mikrovlnné troubě si tak pohodlně připravíte kuře, ryby, zeleninu na páře, ale také domácí sušenky nebo pizzu.


Prošli jsme mikrovlnky vestavné i volně stojící s grilem i bez. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat mikrovlnku. Nejvyšší hodnocení získala vestavná elektrická trouba VT 5MX (aktuálně je součástí nové generace spotřebičů MORA její nástupce – model VT 5BX ) z řady MORA PREMIUM. Na príkon majú vplyv aj rôzne funkcie, ktorými moderné mikrovlnné rúry disponujú (gril, rozmrazovanie). Najlepšie sú mikrovlnky s čo najvyšším výkonom a čo najnižším alebo rovnakým príkonom.


Za malé mikrovlnky sú považované tie s objemom až l. Mikrovlnná rúra a objem. Trouby se Značkou kvality dTest na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Více než 2modelů od výrobců, rychlé dodání a osobní odběr zdarma. Také plášť mikrovlnné trouby Proline při využití horkého vzduchu přesáhl 1°C, obdobně tomu bylo u výrobku značky Fagor za použití funkce grilování. Nebezpečí hrozí zejména v případě, kdy jsou v domácnosti malé děti,“ upozorňuje redaktor časopisu dTest Václav Beneš.


Ostatně statistiky dokládají, že. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Chápeme, že věcí, které je potřeba při nákupu trouby zvážit, je hodně. Nabídka na trhu je velmi široká a výběr zboží je kvůli tomu složitý.


Střídmý ale moderní vzhled dodává mikrovlnce na oblíbenosti. Myslete však na to, že se jedná o monofunkční mikrovlnku, která nabízí pouze ohřev a rozmrazování. Zvažte proto sami, zda jsou pro vás klíčové funkce, které nabízejí spíše takzvané multifunkční mikrovlnné trouby. Je tato recenze užitečná?


Mezi nejlepší mikrovlnné trouby v testu mikrovlnných trub v časopisu dTest se dostaly hned tři naše modely. Moderní typ trouby , který pracuje na principu ohřevu za pomoci páry. Potraviny si uchovávají vitamíny a živiny. Energetické parametry vestavné trouby.


Jak už dříve napsal dTest , záření by teoreticky mohlo unikat pouze v případě, že by byla těžce poškozena dvířka trouby. Pravdou není ani to, že by mikrovlnné záření zůstávalo v ohřátých potravinách, případně to, že by jakkoli měnilo jejich strukturu, tedy pokud není myšlena například změna struktury polévky z pevně zmražené na tekutou rozmraženou. Dobrý den, oba tyto modely jsou prakticky totožné, jen byly provedeny změny v designu obalových materiálů. Vnější barva trouby je kompletně černá.


Každá je jiná a vybrat si není jednoduché. Podívali jsme si testy pečících trub. Namísto zdlouhavého ohřívání pokrmů na klasickém sporáku stačí jen naložit uvařené jídlo z lednice na talíř, vložit jej do mikrovlnné trouby , a za minuty můžete obědvat či večeřet. Více informací o vestavných troubách MORA naleznete v sekci Poradna.


Některé kuchyňské trouby disponují funkcí pyrolytického čištění, při kterém se pečicí prostor zahřeje na bezmála 5°C. Tím se připečené nečistoty spálí na prach. Test vyzkoušel tuto funkci u deseti spotřebičů.


I mikrovlnné trouby jsou pořádnými „bumbrlíčky“, co se spotřeby elektrické energie v provozu týče. V režimu stand-by, tedy ve chvíli, kdy je nepoužíváte, byla spotřeba testovaných modelů relativně nízká, mezi nulou a dvěma watty, s výjimkou přístroje Whirlpool JT 3SL s W. V provozu jde ale spotřeba výrazně nahoru. Prehľadný test kvalitných mikrovlnných rúr.


Vyberajte s nami najlepšie mikrovlnné rúry a kúpte si ich online. Dvojky patřila mikrovlnným troubám s grilem, resp. Hostem byl Václav Beneš z časopisu dTEST.


Test zjistil, že některé modely se nebezpečně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky