středa 9. ledna 2019

Mikrovlnná trouba brandt

Vestavná mikrovlná trouba l, černá. Nová kolekce vestavných trub Brandt se vyznačuje noblesním designem, který staví na ušlechtilých materiálech, jako jsou sklo a nerezová ocel. Nový design intellect je sjednocujícím prvkem v rámci celé řady spotřebičů Brandt , jenž přináší uživatelům pocit nebývalé souhry všech spotřebičů napříč domácností. PRO VYTŘÍBENÝ DESIGN: Rovné křivky, plochá skleněná dvířka trouby s elegantním kovovým madlem, dotekové SOFT TOUCH ovládání, modře podsvícený kovový volič TURNPRESS, velký a přehledný displej, zkrátka každý detail mikrovlnných trub Brandt byl navržen tak, aby dokonale.


Quatro systém - emitory mikrovln a distributor ve tvaru diamantu zajišťuje optimální rozptyl mikrovln. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dále je vybavená dotykovým ovládáním Intellect s bíle podsvíceným displejem. Mikrovlnná trouba Samsung vám umožní nahradit hotová jídla určená k ohřátí zdravými domácími pokrmy. Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují.


Za zmínku stojí bezesporu automatický program, který sám optimálně nastaví výkon trouby a dobu ohřevu podle hmotnosti připravovaných potravin. Detailní popis produktu. Volně stojící mikrovlnná trouba s objemem l, stříbrné provedení, celoskleněná dvířka s nerezovým madlem, automatický program - délka přípravy podle typu a hmotnosti. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou.


Manuál najdete níže a můžete si ho rovněž zdarma stáhnout ve formátu PDF. Rovněž máte k dispozici často kladené otázky, hodnocení výrobku a recenze uživatelů, které vám umožní používat výrobek optimálně. Kombinovaná mikrovlnná trouba l. Ovládání je elektronické pomocí tlačítek a otočného kruhového voliče. Samozřejmostí je i vnitřní osvětlení, displej, rozmrazování Speed Defrost, Quattro systém distribuce mikrovln či časovač.


Hodnocení produktu:. Výkonná mikrovlnná trouba v moderním v bílém provedení se skvěle hodí do každé domácnosti. You have just acquired a BRANDT product and we would like to thank you. We have designed and made this product with you, your lifestyle and your requirements in mind so that it meets your expectations. We have devoted our know-how, our innovative spirit and the passion that has been guiding us for over years.


Displej, automatických programů, gril. ROZBALENÉ ZBOŽÍ, VYSTAVENÉ NA PRODEJNĚ. Funkce Smart Assist dokáže navrhnout optimální teplotu a délku pečení v závislosti na zvo. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Pokud vaše srdce tluče pro mikrovlnné trouby BRANDT , jste tu správně. Prodám na náhradní díly mikrovlnou troubu LG typ MS-197W, 20litrů, 800W. Tato trouba je ve všem funkční ale nehřeje. Nový design Intellect je sjednocujícím prvkem v rámci celé řady spotřebičů Brandt , jenž přináší uživatelům pocit nebývalé souhry všech spotřebičů napříč domácností.


Technické parametry volně na internetu. Trouba je velká, prostorná s výkonem 900W. Akutní hlad vyžaduje rychlou akci. Kam ji postavíte, tam ji najdete – a budete opravdu rádi.


Poslouží nejen doma, ale také v práci nebo na chatě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky