úterý 22. ledna 2019

Pračky hodnocení

Dále jsme do hodnocení zahrnuli také počet otáček, podstatný zejména pro majitele sušiček a hlučnost pračky , obojí s menší vahou oproti praní a odstřeďování. Na trhu máte k dispozici pračky s účinností odstřeďování mezi A (nejlepší) a D (nejhorší). Tato třída je udělená na základě procentuálního zbytku vody v prádle. Při koupi pračky s účinností ždímání třídy C počítejte s tím, že v prádle zůstane 54– vody.


Seskupujeme i recenze a testy z odborných portálů ze zahraničí. Najdete u nás rýžovary, pračky , pračky se sušičkou, lednice, sušičky, myčky nádobí, vysavače, robotické vysavače, tablety a další. Malé pračky samozřejmě nemohou vyhovovat úplně všem.


Při výběru se zaměřte na: velikost a typ plnění pračky , hmotnost praného prádla, spotřebu elektrické energie a spotřebu vody při praní, velikost otáček při odstřeďování, hlučnost pračky při praní a při odstřeďování, další doplňující funkce pračky. Pračky s předním plněním – mají větší vkládací otvor na své přední straně, zpravidla bývají technologicky vyspělejší (ale i dražší). Zabírají v koupelně více místa, ale zase umožňují položit nahoru třeba sušičku. Pračky s horním plněním – vkládací otvor a dvířka jsou umístěna shora.


Nejlepší a nejprodávanější pračky s předním a horním plněním. Recenze, test a rady jak vybrat pračku se sušičkou. Ohodnotili jsme samozřejmě i hlučnost spotřebičů, dobrou zprávou je, že velká část obstála s dobrým výsledkem, o své uši se tedy bát nemusíte. Vliv na hodnocení měla pochopitelně i výbava pračky.


V potaz jsme brali, zdá je vybavená dětskou pojistkou a displejem, jestli má funkci množstevní automatiky a zda je v. Pračky jsou v dnešní době součástí téměř každé domácnosti. Ušetří spoustu času, ale zaberou také dost místa. Pokud máte menší koupelnu a klasickou pračku byste do ní nevměstnali, zkuste slim variantu. Slovem „slim“ se označují pračky se zkrácenou hloubkou.


Konkrétní čísla nejsou v tomto směru jednoznačně. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Perfektně vyřeší problém, kde prádlo sušit, a navíc má tichý provoz. Pračky AEG patří k nejprodávanějším nejen na českém trhu.


V naší recenzi praček proto nesmí zástupci této značky chybět. Výběr pračky je pro většinu domácností velkou otázkou. Jelikož se jedná o spotřebič, který používáme téměř denně, je volba toho správného produktu důležitá. Navíc je koupě pračky poměrně velkou investicí, kterou je dobré důkladně promyslet.


Pračky hodnocení

Proto jsme pro vás připravili. Ruční praní je minulostí a bez automatické pračky se neobejde žádná moderní domácnost. Moderní a praktická kombinace pračky se sušičkou v jednom spotřebiči se skvěle hodí do menších bytů. Pračky na první pohled většinou vypadají podobně, ve funkcích se ale často liší. V naší databázi naleznete testy jak klasických předem plněných praček, tak úzkých praček, ale i praček kombinovaných se sušičkou.


To jsem u minulé pračky neměla. Okolo je gumové těsnění, které bude budoucí lapač prachu. Okolo pračky dle doporučení musí být min.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky