pondělí 14. ledna 2019

Mikrovlnka candy

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Výkon mikrovlnného ohřevu činí 8W.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nedílnou součástí každé kuchyně by mělo být její spolehlivé a účinné příslušenství.

Atraktivní mikrovlnka Candy DCB v černém provedení zahřeje jídlo během několika okamžiků. Registračné číslo obchodného registra v Monze a. Candy CMXW DS (4) Přidat do porovnání. Atraktívna mikrovlnka CANDY DCW v bielom prevedení zohreje jedlo v priebehu niekoľkých okamihov. S objemom rúry až litrov a výkonom 9W dokáže mikrovlnka jednoducho a účinne zohriať takmer akékoľvek jedlo.


K dispozícii máte až stupňov výkonu. Aktuálne nastavenie a informácie o mikrovlnke nájdete na. Ponúkame kompletnú ponuku vstavaných a voľne stojacich mirovlnných rúr od značiek Eta, Bosch, Mora, Whirlpool a ďalšie.

Toto všetko za najvýhodnejšie ceny na MALL. Je výnimočná aj svojim vybavením, funkciami, ktoré ponúka. Nechýba ani možnosť rozmrazovania podľa váha a času, mikrovlnný ohrev, gril, alebo možnosť. Vážení zákazníci, od 16.


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Při porovnání výkonu s ostatními modely, 8W je lehce nad průměrem. Mikrovlnka značky Candy by měla být průměrně účinná. Z hlediska energetické účinnosti je na tom výsledně.


Technológia QuickSelect umožňuje nastaviť na dotykovom paneli s LED displejom automatických programov. Interiér mikrovlnky je z. Uživatel tak může mikrovlnce „přikázat“, aby se se zapnula v určitém momentu nebo se zpožděním, dále si může hlasově zvolit intenzitu ohřevu i předvolený program. Podívejte se, jak snadno umístíte do své kuchyňské linky vestavnou troubu AEG.


Díky instalačním prvkům PerfectFit to půjde snadno. Oproti jiným troubám má ta. Dôležitý je samozrejme vnútorný objem mikrovlnky a tiež priemer otočného taniera.


Taktiež treba venovať pozornosť spotrebe elektrickej energie a tiež tomu, aký má mikrovlnka výkon a príkon.

Pre niektorých môže hrať dôležitú úlohu aj hlučnosť mikrovlnky. Samozrejme veľmi podstatný je aj dizajn a nepochybne. Vedle klasického mikrovlnného ohřevu je mikrovlnka vybavena grilem.


Mezi základní funkce mikrovlnné trouby patří: mikrovlnný ohřev, gril, gril s mikrovlnami, automatický program 10x program pro dětské jídlo, sterilizace lahviček, program pro zdravé vaření, rozmrazování, expresní vaření. Trouba nabízí speciální programy pro sterilizaci dětských lahví a zdravé vaření. Průměr otočného talíře je 3cm.


Volně stojící mikrovlnná trouba Candy se stane ideálním společníkem ve vaší kuchyni. Její vnitřní objem činí l, pokrmy umístíte na otočný talíř o průměru 2cm. Díky elegantnímu stříbrnému provedení a skleněným dvířkám bude ve vaší kuchyni perfektně vypadat. Candy Simply Fi – nová aplikace pro mikrovlnné trouby na Candy Simply Fi s recepty, radami a tipy na údržbu. Troubu není nutné mít připojenou na Wifi.


Recepty, rady a tipy jsou dostupné po stažení v aplikaci Simply Fi (pro IOS a Android). S objemem trouby až litrů a výkonem 9W dokáže mikrovlnka jednoduše a účinně ohřát téměř jakékoliv jídlo. Letáky Zboží Prodejny Další.


Strážce Nákupní seznam Spotřebitelské testy Obchodní centra Výrobci. Výber založte hlavne na tom, na čo ju budete používať. Bežne dostupné mikrovlnné rúry dokážu ohrievať, grilovať, piecť, rozmrazovať, variť v pare aj kombinovať niekoľko činností naraz. A to nejen díky řadě možností využití v kuchyni, ale také díky jednoduchému použití a rychlé práci.


Kvalitní moderní mikrovlnka vám pomůže se sušením ovoce a hub, pečením oblíbené pizzy, zdravým vařením v páře a množstvím dalších jídel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky