úterý 29. ledna 2019

Obklady ke krbu

Nabízíme široký výběr obkladů, které svým příjemným a přirozeným designem promění okolí každého krbu v místo plné harmonie a klidu, kde bude radost odpočívat nebo trávit volný čas s přáteli. Krbové obklady jsou žáruvzdorné a ve všech případech je lze použít i jako obklad venkovní nebo. Obklady krbů, krbové vložky a krbových kamen. Vyberte si ten správný.


Obklady ke krbu

Je dobře omyvatelné a trvanlivé, na rozdíl jen od omítky, která se rychleji zašpiní. Obklad krbu si můžete zhotovit svépomocí stejně jako celou konstrukci krbu , nebo Vám ji zhotoví krbař, či firma, nebo je možné zajistit si ji pomocí krbových stavebnic. Působivé kamenné obklady a dlažby ke krbům, Stonepark.


Praskající dřevo v krbu přidává na teplu domova, není tedy překvapením, že se krb stává čím dál častěji dominantou obývacího pokoje. Protože cena přírodního kamene je vysoká, rozvíjí se v poslední době obklad umělým kamenem. Ten je většinou původu betonového, pouze kamen imituje, i když celkem kvalitně.


Obklady ke krbu

Jeho cena je ale samozřejmě nižší a efekt podobný. Levné a kvalitní obklady a dlažba od přímého dovozce. Nakupujte obklady ke krbu výhodně. V nabídce i dlažba a obklady II.


Sádrový obklad není vhodný ke krbu nebo do vlhkých prostor. Impregnací nedojde ke změně barvy ani lesku, naopak spíše sjednocuje a zlehčuje následnou údržbu obkladu. Upozorňujeme, že obklady je nutné před pokládkou očistit ocelovým kartáčem. Na položené zboží se reklamace nevztahuje! Příslušenství ke krbu v e-shopu HORNBACH.


Pokud čistíte nevychladlý krb, tak se vám budou hodit žáruvzdorné nebo teflonové rukavice. Pomocí lopatky na uhlí vyberte popel z vašeho krbu. Popel pak vysypte do nádoby na popel. Pro bezpečnější domov ještě nezapomeňte položit před otevřený oheň krbovou zástěnu.


Obkladový kámen, mramor, pískovec, kachle, cihly, dřevo… jsou velmi efektním i praktickým materiálem. V širokém výběru různých odstínů i výchozích materiálů jsou vhodné do každého interiéru. Obložení také pomáhá v jednoduchém udržování čistoty krbu. Velmi dobře se hledá ideální tón, který dobře ladí se zařizovanou místností. Ať se jedná o krbovou římsu nebo masivní kamenný obklad ke krbu krbu , realizujeme vše podle vašich představ.


Kamenné obklady ke krbu. Na krby se používají veškeré druhy kamene, velmi oblíbené jsou mramory pro svojí barevnou strukturu. Všetky obklady Obloženie krbu ponúka často použitie prírodného materiálu so svojimi špecifikami na väčších plochách, kde môže vyniknúť jeho jedinečná kresba a farebnosť. Při obestavbě krbu je nutno brát zřetel na vhodnost materiálu, vždy bychom měli zdít z produktů, které jsou k tomu výslovně určeny. Není to pouze kvůli požární bezpečnosti, ale také zejména proto, že jiné materiály se mohou při nahřátí rozkládat a následně mohou být vdechovány obyvateli domu.


Netřeba zmiňovat, že takto vdechnuté částice bývají. Obložte si krb aj s imitáciou drevených, betónových, mramorových, tehlových a kamenných obkladov. Zoradiť podľa: Zobraziť na st.


Obklady ke krbu

Dokonalý designový prvek v interiérech pak tvoří vysoké komíny krbů obložené kamenem, například obložené komíny, které jdou z přízemí do prvního patra a jsou přiznané.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky