úterý 8. ledna 2019

Krabičky na svačiny

Pro svačiny balené s láskou. Vítejte na našich stránkách, kde pro Vás máme připravenou širokou nabídku lahví, termohrnků, termosek, boxů, obalů i tašek na jídlo, piknikových košů, ale i náhradní díly a spoustu vychytávek, které by se Vám mohly hodit. Tentokrát to budou recepty na svačinky do školy. Tohle video je zároveň taky collab se slovenskou rkoku Patrou Bene. Určitě koukněte na její video a nechte ji odběr #128522;.


Na měšťance už pomoc z UNNRY, školník vařil kakao, prodávaly se rohlíky a povinně se polykaly kuličky rybího tuku. Měli jsme podnikové stipendium, šest tisíc ve. Při přípravě na cestu umístím samotné lívance do jedné plastové krabičky a do druhé, menší, krabičky si připravím nějaké čerstvé ovoce či marmeládu, do které pak mohu lívance namáčet. Já osobně k lívancům nejčastěji konzumuji borůvky a jahodovou marmeládu.


Ahoj, jetu video, které už možná mnozí viděli, proto jsem se rozhodla přidat ještě pár tipů. Video bylo dělané do ediceBack To School. Jestli máš instagram a fotíš tam.


Krabičky a boxy na svačinu. Vyberte si u nás krásné kvalitní krabičky na svačinu pro děti v originálním designu od firmy Sigikid. Ideální na cesty dětem do batůžku, boxy na svačinu do školy a na výlety. Vybírejte si Boxy na svačinu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Menší jídla a svačiny během dne jsou velmi důležité, a to platí dvojnásob u dětí.


V případě školáků je rozhodně důležité dbát na pravidelný jídelníček a co může být lepšího a výživnějšího než domácí zdravá svačina do krabičky ? A nechápu, co všichni vidí na tom cottage sýru. D Jsem asi jediný člověk, kterému nechutná. Já si brala do školy na svačinu většinou Activia nápoj nebo celozrnnou housku namazanou něčím a salám. Zdravé věci mi moc nelezou, tak jsem se snažila omezit třeba dvě housky pouze na jednu apod.


Krabičky na svačiny

Tyto designové promyšlené a velice praktické dózy a zásobníky od značek Bergner, Kela, BerlingerHaus nebo Stoneline jsou pomocníky každému, kdo se rád pohybuje v kuchyni. Můžete je využít na úschovu trvanlivých potravin, nebo zbytků jídla do lednice. Tyto dózy a zásobníky jsou také esteticky velmi pěkné, takže je můžete využít jako dekoraci a zpříjemnit si tak. Máme pro vás dobroty, které obstojí jako svačina nebo jako oběd.


Vydatné sendviče, slané koláče, pikantní saláty. Jisté však je, že vše snadno zabalíte do krabičky a kamkoliv přenesete z domácí kuchyně. Pro vegetariány a vegany RECEPTY Svačiny do krabičky Bowl s pečenou zeleninou a falafelem.


Na falafel jsem se chystala poměrně dlouho. S cizrny vařím ráda a poměrně často, takže příprava falafelu. Barevné krabičky na oběd rozzáří Váš den! Jsou zdravotně nezávadné a vhodné do mikrovlnné trouby, mrazáku.


Poté vše přemístíme do krabičky a přidáme vlašské ořechy. Děkuji moc za přečtení dnešního článku - doufám, že se vám líbil a hlavně, že vám pomůže. Budu se na vás těšit zase příště! Prozkoumejte nástěnku „ krabičky svacinky“ uživatele mbydzovska na Pinterestu.


Podívejte se na další nápady na téma Jídlo, Svačiny a Zdravé jídlo. Nemám teda školní dítě, ale dávám hodně svačiny na výlety apod. Máme krabičky z lidlu od mysli tycek, takové obyc, ale drží dobře zavřené. Rohlík se do nich musí prepulit, jinak se tam vejde kde co, akorát když je něco matlaveho, nebo nějaké hodně měkké, „mokré“ ovoce tak dám radši zvlášť ať to neopatla ty.


Tato série s roztomilým motivem byla vyvinuta zejména pro nejmenší. S těmi správnými tvary, které dokáží uchopit i malé ručky. Robustní melaminové nádobí, které se hned nerozbije, stejně jako. Nejlepší možností, jak zajistit, aby měly naše děti dopoledne i odpoledne ten správný přísun energie, je dávat jim jídlo z domova.


A společným jmenovatelem každé svačinové krabičky by měl být kompromis. Na jednu stranu tedy dětem dopřát, co jim chutná, na druhou stranu jim dávat to, co je vhodné pro jejich zdraví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky