pátek 11. ledna 2019

Vykrajovátka na marcipán

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Plastové pomůcky značky dr. Oetker jsou dobře skladné a při tvoření vždy udělají radost. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Vykrajovátka , NašeObchody. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.

Pro rychlé dodání s osobním odběrem doporučujeme využít zásilky do Balíkovny. K vyzvednutí druhý den od objednávky cca od 8. R za cenu 59Kč nebo zdarma u větší objednávky. Nabízíme vykrajovátka na marcipán v různých tvarech, většinou se jedná o celé květiny, květy, listy, i různé druhy geometrických tvarů apod. Formičky a vykrajovátka jsou věrným společníkem při přípravě vánočního cukroví, u nás však najdete tolik různých druhů vykrajovaček a formiček, že je budete používat po celý rok.


Jsou vyrobené z kvalitních. V této kategorii najdete pomůcky na marcipán a cukrářské hmoty. Patří sem například žehličky, válečky či speciální podložky pro cukráře a cukrářky.

Všechna námi nabízená vykrajovátka jsou certifikovaná pro styk s potraviny a jsou kvalitně vyrobena tak, aby co nejdéle a dobře sloužila. Pokud potřebujete vykrajovátka přímo na marcipán , či jiné cukrářské hmoty, nabízíme chytrou pomůcku v podobě pístového vypichovače. Díky pístu hmotu z vykrajovátka snadno vytlačíte. Lze použít na vykrajování marcipánu, fondánu i sušenek. V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení.


Vyšperkujte svoje domácí oslavy profesionálními dorty a dezerty! Velikost vypichovačů je od 5cm - 6cm. Dorty nejlépe ozdobí fondán nebo marcipán.


Formy, formičky a všechny naše další potřeby na fondán i marcipán jsou vyrobeny ze snadno udržovatelných materiálů s dlouhou. Vypichovače na cukrářské hmoty vám díky svým bohatým tvarům umožní snadnou práci a vysokou produktivitu při cukrářské tvorbě. Najdete u nás sady vypichovačů pro vytváření květů, zvířátek, dětských motivů nebo třeba písmenek. Pravý marcipán je oblíbená cukrářská hmota vyrobená z mandlí a cukru. Aby se o marcipánu dalo hovořit skutečně jako o marcipánu, měl by obsahovat alespoň polovinu této marcipánové pasty - tedy nejméně rozemletých oloupaných mandlí a maximálně cukru.


Vyrobíme vám vykrajovátka přesně podle vašich představ a přání – jakýkoliv tvar, text, logo či obrázek. Vyplňte náš objednávkový formulář pro zakázkovou. Nabízíme vám velký výběr VYKRAJOVÁTEK A VŠE NA ZDOBENÍ - vykrajovátka všech druhů a velikostí - na zdobení Královskou glazuru, která se neláme a nedrolí - sáčky na zdobení perníčků - na slepování sladkého pečiva je vhodná Linecká náplň.


Ať už je Svratecko jakékoliv, nelze mu upřít, že je místem s dlouholetou tradicí výrobků, jako jsou vykrajovačky, vykrajovátka , formičky a ostatní cukrářské a pekařské potřeby. Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně.

Jedno ale bylo jasné už. Všechny marcipány mají výbornou chuť a hezké výrazné i pastelové barvy. Ověřená zákaznice Simona C. Se silikonovými a plechovými formičkami na pečení je pečení sladkých i slaných dobrot snadné a rychlé. Neváhejte a prohlédněte si naši nabídku formiček a vykrajovátek s nejrůznějšími tvary a motivy.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na našich stránkách nabízíme spoustu vykrajovátek, formiček, báboviček, dortových forem, sáčků na zdobení, zdobících špiček, tvořítek na mandlové těsto, patchworků a jiných šikovných věciček do kuchyně. Formičky, vykrajovátka , tvořítka pro snadnou výrobu dekorů z jakékoli modelovací hmoty.


Sada dvou kusů tvořítek různých velikostí. Se sadou sněhulák vyrobíte snadno a rychle motiv sněhuláka z různé modelovací hmoty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky