středa 9. ledna 2019

Připojení odpadu pračky

Pro všechny holky, co nechtějí na každou blbost volat instalatéra, ale třeba neví jak na to, nebo co k tomu koupit - protože já to třeba nevěděla. Ale mám kamaráda instalatéra. Připojení pračky a myčky v kuchyni – Diskuse – eMimino.


Premyslim ted o pronajmu jednoho mensiho bytu a ten ma tak malou koupelnu, ze tam se pracka nevejde. Takze pracka by se musela dat do. Aug potřebuji na jednom místě pod dřezem v kuchyni instalovat odpad jak od myčky ( už tam je) tak i od pračky.

Je na to nejaký kus (z plastu). Příslušenství pro instalaci pračky. Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody, který je radno po každém doprání uzavírat a pračkový či umyvadlový sifon, který funguje jako pachová uzávěra a zamezí zamoření vaší domácnosti zápachem z kanalizace. Moderní pračky se dnes instalují obdobným způsobem. Obecně platí, že si máte dát pozor na rovinatost podlahy, kam budete spotřebič stavět, musíte z něj vyjmout aretační ochranu, zapojit ho do elektrické zásuvky a na přívod a odvod vody.


Máte-li pračku v malé místnosti, řešením může být varianta s horním plněním. Pokud chcete vedle pračky využívat i sušičku, v menších bytech budete bojovat o prostor. Ideálním řešením je proto pračka i sušička v jednom.


Odpadní potrubí DNje celkem malé a připojení několika spotřebičů do takového potrubí je skoro rizikové.

Když se potká odtok z dřezu, z myčky a pračky , tak to nebude stíhat a někde se to bude snažit vytrysknout. Je potřeba počítat, že trvale bude hlídat, aby současně nešla. Napojení sušičky na odpad. Jednoduchá tvarovka nebo Y kus se namontuje namísto stávající přípojky na závit.


Ty nejlepší příslušenství k pračkám, myčkám a sušičkám nakupujte online u odborníků a. Dobrý den, připojil jsem hadičky z pračky na odpad pod vanou před vanový sifon a pračka (Tatramat) neustále vypouští i když jsem hadici dal až do výšky metry. Pračka po připojení na odpad protéká. Když hadici odpojím z odpadu a nechám ji volně, pračka protékat přestane. Ví někdo, proč připojení na odpad.


HL připojovací koleno pro pračku s připojením na hadici – 13mm. Kludi odtokový odpad rovný, se zalemovaným okrajem, x 2mm. K připojení pračky a sušičky na jeden odpad.


Slouží k připojení odpadu z pračky a sušičky do jednoho podomítkového sifonu. Průřez hadice od pračky je podstatně menší, než průřez sifonu i potrubí za sifonem, takže tento problém nehrozí. Ovšem v případě napojení myčky do tohoto sifonu si občas zákazníci stežují na zápach, který se z hadice od myčky dostává dřezem ven. Pokud možno by mělo jít o zásuvku přímo určenou k zapojení pračky , která je napojena na samostatný okruh s vlastním jističem. Instalační sada pro drtič odpadu EcoMaster.


Nastěhovali jsme se s manželkou do nového bytu v cihlovém domě, v kuchyni je přívod vody na pračku a myčku a odpad je vyveden do sifónu pod dřezem. Problém nastal hned při prvním praní, resp.

Přestěhovala jsem se do nového bytu. Máme v koupelně u pračky i tu díru na odpad z pračky , ale na hadici z pračky je zakončení jen takovým gumovým kroužkem, žádný závit, nic. Na díře od odpadu je sice závit, ale není mi jasné, jak bych to tam našrouboval. Máte s tím někdo zkušenosti, jak se to řeší standardně? Nejradši bych to prostě nacpal do tý.


Výrobce pračky uvádí, že odpad má být minimálně ve výšce 65cm. V koupelně, kde bude pračka umístěna, ho máme 55cm nad zemí. Nestačilo by v tomto případě vést odpadní hadici v původních úchytkách po obvodu pračky (vysoká je 85cm) a poté jí zahnout a připojit k tomu odpadu v 55cm výšce? Už delší dobu bojuju s odpadem od pračky , v bytě sme měli v koupelně vývod do odpadu , je to plastová trubka debilně zapuštěná ve zdi a na ní byla krytka, kterou sem snad hodinu (díky tomu zapuštění přehnanýmu) páčil než sem ji z toho vydoloval. Podle mě, když ta hadice.


Tak sem do toho udělal díru podobnou. Zakoupili jste novou pračku nebo. V návodu bývá jak vysoko má být odpad(dá se řešit v obchodě nahlédnutím do návodu). Odpad od místa připojení myčky určitě s mírným spádem.


V místě napojení myčky sifon pro myčky ( pračky ). Odvod bych napojil do svodu, nikoliv do sifonu dřezu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky