úterý 8. ledna 2019

Elektrický otvírač

Elektrický otvírač

Free Shipping Available. Mimo tuto dobu jsou dveře BLOKOVÁNY. K otevření (odjištění) zámku stačí krátký (mžikový) el.


Přidržení v otevřeném stavu se odemkne elektrickým impulzem a zůstane odemknuté až do otevření dveří. Výhodou je úspora energie – k otevření stačí krátký impulz (použití např. dvoje dveře za sebou na chodbě). ELEKTRICKÝ OTVÍRAČ 118E130. Modelová řada je univerzální elektrický otvírač pro všechny požadavky na kontrolu vstupu dveří.


Standardní elektrický otvírač řady ploché konstrukce. V kompaktním těle otvírače naleznete kompletní rozsah doplňků od mechanického odblokování, funkce otevření pro jeden průchod i signalizaci otevřených dveří. Základní rozměr reverzního el. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. FAB Profi se signalizací.


Nabízíme elektrické otvírače effeff. Elektrícký otvírač FAB. Známé jsou též pod označením elektrický zámek, nebo elektrický vrátný. Ucelenou řadu zámků jsme pro přehlednost rozdělili do standardního provedení (tloušťka mm), úzkého provedení (tloušťka mm) a do provedení pro požární a únikové dveře.


Symetrický konstrukční tvar. Tento speciální elektrický otvírač effeff 1spolupracuje s mechanickým hákovým zámkem. Pro průchod dveřmi tak můžete využít mechanické odblokování pomocí cylindrické vložky na straně zámku, nebo elektrický impulz přes otvírač.


Epro příčné panikové hrazdy typ 34. ODBLOKOVÁNO jen po dobu přerušení napájení, pomocí příslušného. Navíc existují varianty se zpětnovazebním kontaktem, funkcí nastavení polohy trvalého otevření, funkcí odemykání a vodící západkou Easy Adapt. Pro instalaci na pravé i levé dveře. LRF10 samořezné šrouby samolepka na dveře.


Zadáním kódu na klávesnici: není nutné nic nosit, klíč máte vždy v hlavě. Přiložením RFID čipu ke čtečce: jednoduché použití přiložením čipu. Po skončení nekontrolované doby, lze mechanicky přepnout elektrický otvírač do režimu kontroly vstupu. Po průchodu dveřmi je zpět v. U instalovaného pohonu na vrata (Aaž A) lze otvírač napojit přímo z řídící jednotky (dvoulinkou) a ovládat tlačítkem č. Otvírač konzerv elektrický - nerezový.


Je vybaven nerezovým podstavcem s přísavkami pro zvýšení stability, kovovým krytem motoru v bronzové barvě a magnetem pro zachycení odříznut. Protiskluzová ergonomická rukojeť , pohodlné ovládání jednou rukou, na baterie. IP kamery, záznamová zařízení, přenosové trasy a ostatní příslušenství pro pohodlnou montáž kamerových systémů.


Pod napětím průchozí, bez napětí blokován. Mikrospínač se svorkovnicí, který plně nahradí přídavné mag. Je v poloze OTEVŘENO jen po dobu trvání napěťového impulzu – to je pouze po dobu, po kterou je stisknuto patřičné tlačítko na ovládacím zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky