pondělí 28. ledna 2019

Pinzeta tescoma

Kuchyňské kleště a pinzety. Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním.


Prvotřídní kuchyňské nářadí pro všechny druhy nádobí, vynikající pro nádobí s antiadhézním povlakem, jehož povrch nepoškodí. Vyrobené z prvotriedneho žiaruvzdorného nylonu, odolné do 2°C. Unikátní grilovací pinzeta z prvotřídní nerezavějící oceli se páry zakončení ze žáruvzdorného nylonu pro snadné a bezpečné grilování všech obvyklých pokrmů.

Praktický pomocník do každé kuchyně, který je vhodný i na. Vyrobeno z prvotřídního žáruvzdorného nylonu, odolné do 2°C. Tato pinzeta PRESTO je nenápadný a skromný,ale důležitý pomocník. Usnadní vám jakoukoliv práci s drobnými pokrmy. Využijete ji například při vytahování okurek nebo feferonek z hlubokých sklenic,při obracení steaků a zeleniny na grilu,při přenášení drobně nakrájených jídel ze servírovací mísy přímo na talíř.


Vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vhodná do umývačky. Vynikajúca na dekorovanie a servírovanie pokrmov. Doručujeme aj počas víkendu.

AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Unikátní kuchařská pinzeta z prvotřídní nerezavějící oceli se páry zakončení z žáruvzdorného nylonu. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények. Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök.


Vhodné pre všetky druhy riadu, vynikajúca pre riady s antiadhéznym povlakom, ktorého povrch nepoškodí. Tescoma PRESTO kuchynská pinzeta. Vďaka praktickému očku na zavesenie môžete mať pinzetu vždy po ruke.


Chcete vedieť, či je cena 7. Pinzetu možné umývať v umývačke riadu. TESCOMA multifunkčná kuchárska pinzeta PRESTO Pri varení a grilovaní by sa vám iste hodili tri páry rúk. Vhodné pro všechny druhy nádobí, vynikající pro nádobí s antiadhezním povlakem, jehož povrch nepoškodí.


Kleště jsou vhodné pro všechny druhy nádobí. Výměna zakončení je snadná a rychlá. Jaké má multifunkční kuchařská pinzeta PRESTO další výhody? Vynikající jsou zejména pro nádobí s antiadhézním povlakem. Naběračka z kvalitní nerezavějící oceli.


Celková délka je cm.

Multifunkčná kuchárska pinzeta PRESTO myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt recenzie? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky