pondělí 28. ledna 2019

Krabička na oběd

Svačinový box krabička na oběd Kočka s korunkou. Miska na oběd To Go velká, l, Sistema, modrá. Moderní krabička pro Váš oběd nebo svačinu zajistí, že se jídlo nerozmačká. K dispozici je také řada barev, které lze dokonale přizpůsobit individuálním potřebám. Láhve na vodu dobře fungují za všech podmínek.


Příroda a příští generace by nám všem ale moc poděkovaly, kdybychom se je odnaučili balit do jednorázových mikrotenových sáčků a plastových fólií. K dnešnímu dni jich vzduchem a oceány poletuje už dost, pojďme už další na zemský povrch nepřidávat. Sváča i oběd to-go se dají pohodlně zapakovat i udržitelně. Plastová krabička na svačinu, oběd do školy.


Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě. Skvělé nejen do školy, ale i na výlety nebo na trénink. Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř.


A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní oběd , rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici. Prodej ekologických jednorázových gastro obalů na jídlo, talířů, misek z cukrové třtiny, PLA nápojových kelímků, recyklovatelných papírových tašek, eko nádobí z palmových listů. Oběd je možné platit také stravenkami Sodexo - Gastro pass, Edenred - Ticket restaurant.


Na stravenky nevracíme, děkujeme za pochopení. V ceně jídla je započítaná krabička. S vysokým leskem - uretanový lak. Na oběd - na obento - tedy na oběd s sebou - v tradičním japonském provedení.


Krabička na oběd

Dodáváme ve stylové dárk. Větší úložná krabička na oběd a svačinu na cestu se hodí na sendviče, ovoce a další svačinky. Navíc je vyrobena z lehkého a odolného potravinářského plastu. Obsahuje praktické rozdělovače, které jednotlivé potraviny oddělují, aby zůstaly déle čerstvé. Simple Smart Kontejner krabička na oběd sklo s uzávěrem 73l.


Jednoduše umístěte přihrádky dle vlastní. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tato obědová krabička má dvě vyjímatelné vložky, takže můžete hlavní chod oddělit od salátu či dušené zeleniny. Jedna z vložek je opatřena víkem, díky kterému se skvěle hodí na omáčky či dresinky. Nepropustné víko zabraňuje vytečení a chrání obsah před. Oblíbený motiv fotbalový míč kopačák.


Nádoba na potraviny, krabička na oběd , skleněná krabička s víkem na zip, objem litru se doporučuje zejména pro lidi, kteří si chválí praktické vybavení a pro ty, kteří počítají každý kus. Taky nemáte rádi jednorázové boxy na obědy, co rozdávají v restauracích? Z šustění igelitových sáčků vám vstávají chlupy na krku? Naloďte se na plavbu za udržitelnějším životem s vlastními stylovými svačinovými boxy.


Krabička na oběd

Tady najdete ty z nerezu. Jsou to neskuteční držáci a dohlédnou na vaše plné břicho dlouhé. Porovnání cen ohrivaci krabicka na obe srovnání cen ohrivaci krabicka na obed na portálu HLEDEJCENY.


Krabička na oběd Rex London Flamingo Bay.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky