středa 16. ledna 2019

Inteligentní termoska pro děti

Vhodné především pro děti a aktivní lidi, prostě pro všechny. Tato termoska pro děti váží 2g. V nabídce je pestrá paleta barev a motivů pro děti i dospělé.


Obyčejné termosky se pro děti moc nehodí. Vnitřek termosky lze rozbít a hrozí, že se opaří. Potřebujete chytřejší řešení – inteligentní termosku, která myslí na všechno.


Protože jen otevřete víčko a pijete! Jak jednoduché a rychlé. Nerezové vakuově izolované láhve s brčkem a termotašky pro děti od tří let. Vodotěsné termosky s brčkem a odolné termotašky jsou určeny pro předškolní a školní děti , padnou dobře do jejich ruky a snadno se vejdou do batůžku či kočárku.


Jsou navrženy pro každodenní použití po celý rok. Inteligentní termoska o objemu 5l. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jejich velikost, tvar i materiál je podřízen dětským potřebám. Termosky speciálně navržené pro děti. Báječně se hodí i pro řidiče.


Inteligentní termoska pro děti

Alfi - inteligentní termoska new Style white-pink 5l. Jednoduché a rychlé, otevřete víčko a pijete! Vhodné pro děti a aktivní lidi, prostě pro všechny ty, co se chtějí rychle a jednoduše napít nápoje v teplotě. Díky praktickému pítku se hodí pro děti , na sport i do města. Máme termosky ve velikostech a l. S inteligentní termoskou se každý malý fotbalista může stát hvězdou.


Perfektně se hodí pro všechny aktivní děti , takhle termoska s nimi udrží per problému krok. Korpus termosky je vyroben z nerezové oceli, tzn. Lahvičky na pití, termosky, svačinové boxy a termotašky pro děti. Tuto dvou-plášťovou nerez termo-lahev využijete pro děti od narození až do školního věku.


Je ekologická, bezpečná, snadno se udržuje. O teplý nápoj po celý rok pro vaše dítě se postará termohrnek, který je navržen přímo pro děti. Nerezová vakuově izolovaná termoska pro děti s brčkem o objemu 4ml. FUNtainer je odolná, vodotěsná, vakuově izolovaná termo - láhev s brčkem pro předškolní a školní děti , která padne dobře do jejich ruky, snadno se vejde do batůžku, kočárku, či držáku nápojů v autě. Přejete si teplý či studený nápoj na dlouhou dobu - toto je správná volba.


Praktická nerezová termoska s pěkným designem pro děti. Samotná termoska má objem 3mililitrů a určená je pro dětskou stravu. Dodávaná je is praktickým příborem v podobě kombinované vidličky a lžičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky