pátek 18. ledna 2019

Nože z damaškové oceli

Stručné video prvního pokusu o damaškový nůž. Provizorní podmínky a neznalost je ve videu prokazatelná, proto prosím berte toto video s nadhledem, je tam spo. Zavírací nože, kapesní nože, nože s pevnou čepelí. Nože z damaškové oceli.


Možností zpracování damaškové oceli, je nepřeberné množství.

V našem, konkrétním, případě půjde o lovecké nože, nože. Možnosti vzorů damascenských nožů jsou dnes prakticky nekonečné. Leštěná rukojeť z materiálu Gurčeného pro dlouhou výdrž. Tvrdost našich nožů je hodnocena 60±HRC. Je extrémně ostrý, lehký a odolný vůči korozi.


Naše společnost se zabývá prodejem nožů. Zaměření především na damaškové nože, zavírací nože, kapesní nože Böker, Solingen, Victorinox.

Všechny vrstvy damaškového nože jsou vzájemně důsledně a stabilně propojeny, nejčastější metodou tohoto spojení je tzv. Zde najdete nože z damašku renomovaného výrobce Swityf, které jsou složené z vrstev damascénské oceli, a japonské nože firmy Tojiro, obsahující vrstev damašku. Každý nástroj, bez ohledu na to, zda je používaný denně, nebo stojí nečinně někde v muzejním depozitáři, potřebuje pravidelnou údržbu.


Plášť střenky je z kořenového dřeva, záštita a zakončení střenky jsou z niklové mosazi. Na každé straně tvrdého jádra z oceli 440C je tedy nakováno po vrstvách kvalitního nerezového damašku. Záštita a hlavice jsou též z nerezu.


Tento nůž je luxusním darem, který potěší každého. Tato ocel je výjimečná svou specifickou vnitřní strukturou, kde se střídají dvě či více vrstev různých druhů ocelí nebo jiných kovů. Mezi turisty nedávno oblíbené skládací nože z damaškové oceli , které se liší nejen funkčností a pevností, ale také snadnou obsluhou.


Samozřejmě, takové věci ocení milovníci krásných věcí a zejména studené oceli. V této souvislosti stojí za to pamatovat jedinečné výkresy na povrchu damaškové čepele. Vyrábím damaškové nože zavírací i pevné. Thyssen Krupp, 440C, nebo Poldi AKa AK9. Právě z tohoto důvodu jsou damaškové nože vhodným dárkem pro ty, kteří rádi pracují s kvalitními noži, ať už v kuchyni, lese nebo své dílně.


A právě na možnost někoho obdarovat myslíme, a proto naleznete v našem sortimentu řadu nožů v dárkových baleních, aby byla.

Přes toto město byla kdysi tato ocel dovážena. Její charakteristickou vlastností jsou zvláštní vzory, tzv. V našem internetovém obchodě nabízíme různé nože s čepelí z. Výsledné mechanické vlastnosti takového damaškového nože jsou tvrdost a odolnost proti opotřebení (vliv vysoceuhlíkové oceli ) a zároveň odolnost proti přelomení (nízkouhlíková ocel). Kapesní nože v damaškovém provedení se mohou pochlubit tou nejkvalitnější čepelí, která vás ohromí svou odolností. Je vyrobena z různých vrstev několika typů oceli.


V nabídce naleznete jednoduché, klasické, ale i elegantní a luxusní kapesní nože. Každý si tak může vybrat ten pravý dle svého gusta. Lovecké nože jsou oblíbené díky specifickým možnostem použití. To je složeno z několika vrstev tak, aby lovecký nůž získal ty nejlepší vlastnosti pro snadné a účinné použití. Níže v nabídce naleznete pestrý výběr loveckých nožů.


Výchozí počet vrstev - 8. Jednotlivé vrstvy jsou navzájem pevně spojeny, nejčastěji je to metodou tzv. Damascus steel knife making. Nyní již konečně není otázkou drahých cen! Dopřejte luxusní damaškové nože za jedinečnou cenu svým nejbližším! Skvostný nůž připomíná v otevřeném stavu srpek Měsíce, na čepeli z damaškové oceli se třpytí hvězdy a hrana kování pochází dokonce z meteoritu Gibeon.


Střenka nože je vyrobena z afrického ebenu a je ozdobena intarzií Měsíce za mraky z indonéské perleti. Damaškový nůž je čestný dárek pro každého muže! Vedle něj září na ebenovém nebi Večernice ze zirkonu s. Každý takýto obrazec je úplne originálny, ťažko by sme hľadali dva na vlas rovnaké nože. Je vlajkovou lodí, je šperkem muže, je pojmem s tisíciletou historií.


Vlastnit nůž z damaškové oceli znamená přepych, ale i cit pro. PERKY Z DAMAŠKOVÉ OCELI. Používáme naše ruce, abychom vytvořili věci, které budou žít a mohly vyprávět svůj příběh.


Každá věc, kterou vytváříme, se rodí z energie, lásky a péče řemeslníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky