úterý 22. ledna 2019

Palička na maso tescoma

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Vybrala jsem si paličku na maso Presto. Zatím jsem ji použila jednou, ale splnila moje očekávání.


Palička na maso tescoma

Dobře se drží v ruce, je lehká, lze ji mýt v myčce. Jsem s nákupem velice spokojena. Oboustranná masivní palička pro naklepávání všech druhů masa. Vyrobeno ze speciálního tvrzeného plastu pro maximální účinek a vysokou odolnost. Vyrobeno z kvalitního březového dřeva, opatřeno oboustranným kovovým zakončením.


Užitečný pomocník do kuchyně, který je absolutní špičkou všech druhů, typů a provedení kuchyňského náčiní. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vynikající pro šetrné naklepávání všech druhů masa. TESCOMA palička na maso PRESTO WOOD. Tescoma Presto palička na maso plochá. Twin Pure vidlička na maso - ZWILLING J. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Palička na maso tescoma

Vhodné do myčky na nádobí. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Chcete vedieť, či je cena 199€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie?


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Podívejte se v e-shopu na skladovost zboží na prodejnách a výdejnách v Brně. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Na jednom konci je plocha opatřena hroty, na druhém praktický sekáček. Ergonomická rukojeť je zárukou snadné a. Jedna strana je plochá, druhá je opatřena hroty. Palička je vyrobena z prvot.


Cena s DPH : 2Kč Registrovaní zákazníci navíc získávají na příští nákup věrn. Aby pro vás vaření bylo co nejkomfortnější, je potřeba používat kvalitní kuchyňské náčiní. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Obojstranná palička na mäso PRESIDENT.


Palička na maso tescoma

Připravte si dokonale propečené, šťavnaté a křehké steaky z kteréhokoliv druhu červeného masa. Cena s DPH: 3Kč Registrovaní zákazníci navíc získávají na příští nákup 39. Rukojeť je zakončena praktickým očkem na.


Slouží k rychlému a snadnému naklepání masa – plochou nebo vroubkovanou stranou. Moderní design a kvalitní konstrukce – dlouhá životnost. Plochá palička na maso President je vyrobena z prvotřídní ušlechtilé nerezavějící oceli.


Masivní palička vynikající pro snadné naklepávání všech druhů masa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky