úterý 22. ledna 2019

Mikrovlnná trouba professor

Mikrovlnná trouba professor

W, výkon 7W, hlučnost 58dB, otočný skleněný talíř. Technické údaje: stupňů výkonu vč. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. W výkon 7W hlučnost. Pokud je zpracování založeno na vašem souhlasu, máte právo tento souhlas kdykoliv odvolat.


Odvolání vašeho souhlasu nebude mít nicméně vliv na zákonnost jakéhokoliv zpracování údajů, které proběhlo s vaším souhlasem předtím, než jste jej odvolali. Mikrovlnná trouba dokáže zastat obrovský kus práce při vaření. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat.


Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují. To vše získáte za skvělou cenu.


Mikrovlnka svým moderním nerezovým designem s jemnými černými prvky doplní vhodně každou kuchyni. Inzerát Mikrovlnna trouba professor v okrese Hlavní město Praha, cena 400Kč, od Kuuble na Sbazar. Trojkombinovaná mikrovlnná trouba Professor MGE341X s velkým objemem l disponuje kromě grilu a mikrovlnného ohřevu také horkovzdušnou funkcí. C°, gril horkovzduch s grilem, rozmrazování hodiny, nastavení doby pečení.


Kompletní informace o produktech značky Professor - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty Professor na jednom místě - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Digitální mikrovlnná trouba trouba Professor MTE2má objem 20l a její součástí je také otočný talíř o průměru 2cm.


V horní části se nacházejí odvětrávací mřížky. Jistě oceníte i přehled o denním čase, který vám poskytnou digitální hodiny. Slevy na značku PROFESSOR. Akce na téma mikrovlnná trouba najdete na Skrz.


Objem trouby je 17l a průměr otočného talíře 25cm. U této mikrovlnné trouby můžete nastavit až stupňů ohřevu včetně rozmazování. Speciální elektronka (magnetron) vytváří uvnitř mik-rovlnné trouby elektromagnetické vlny o velmi vysoké frekvenci podobné těm, které vysílají rozhlasové nebo televizní vysílače. Má klasické ovládání pomocí otočného voliče, kde můžete nastavit až stupnů ohřevu včetně praktického rozmrazování.


Omlouváme se, ale zboží nebylo nalezeno. Tato mikrovlnná trouba se stane nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Kombinace bílé s černou je nadčasová a zajistí, že tento spotřebič zapadne do.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pečící trouba Professor PT 4B Nenahraditelný pomocník v malých kuchyních, chatách a chalupách. Na otočném rožni si můžete upéct i kuřátko. Vnitřní kapacita mikrovlnné trouby je nádherných litrů.


S tímto spotřebičem si můžete ohřát své jídlo přesně tak, jak vám vyhovuje! Další slevy bílého zboží na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky