úterý 8. ledna 2019

Špalek na maso

MSP-Špalek na maso plastový 70x70. MSP-Špalek na maso plastový 80x80. Nechybí kvalitní mlýnky na maso různých velikostí, nože DICK, brusky a ostřičky, ocílky a mnoho dalšího. Myslíme také na potřebné nádobí a pracovní oděvy. Jednoduchý filtr Vám hledání usnadní a najdete tak vše během chvíle.


Nabízíme velkoobchodní ceny i pro maloodběrate.

Bukový řeznický špalek stáhnutý nerezovým páskem. Možnost dotáhnutí špalku na maso. Dokonalé zpracování řeznického špalku a slicování zabraňuje propadnutí špalku. Získejte slevu na vše ! Zaregistrujte se zde a získáte tak slevu na váš první nákup, ale neváhejte - sleva platí jen do 13.


Elektrické mlýnky a řezačky na maso Mlýnky a řezačky Desky a nože Kutry, krouhače a udírny. Na rozdíl od masodesek jsou špalky na maso přímo určené pro použití se sekerou a nedojde k jejich rychlému poničení tak, jak by tomu bylo v případě bourání masa na masodeskách. Masivní dřevěný špalek na maso.


Kartáč na řeznický špalek.

Kč Benátky nad Jizerou. Popis: Špalek na maso na porcování a zpracování masa, nerezová podstava, která má nastavitelné nohy a zarážky v rohu podstavy. Inzerát byl odebran z oblíbených. Bukové špalky stáhnuté ocelovým dotahovatelným pásem, prošroubované. Pevná, bytelná konstrukce pro nejnáročnější provozy.


Stroje - Prodam spalek bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a ostatní gastro provozy. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. Rozměry špalku jsou 50×40×cm. Návod k použití - Masodeska a špalek na maso.


Hydraulický lis na ovoce 50L NOVÝ Lis masivní konstrukce s panenkou 5t umístěnou navrch koše. Jednoduchá konstrukce pro maximální objem a výkon, ale zároveň s příznivou cenou. Pro přestavění kroku při lisování je dodáván bukový špalek , který se umisťuje pod hydraulickou panenku.


Dřevěný špalek na maso HE - SO - řeznické špalky z bukového dřeva - dřevěné nohy - celková výška špalku je 8mm - výška bloku 400x4mm je 1mm a výška 400x5mm je 1mm.

Kč Profikuchyn CZ Do obchodu. V nabídce také krájecí neierolenové desky různých rozměrů. Nechcete se registrovat a vyplňovat objednávkový formulář?


Prodám špalek na maso Prodám špalek na maso. Pří zákupně zboží dostanete daňový doklad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky