čtvrtek 10. ledna 2019

Motorek ke grilu

Regulátor jsem platil kartou přes net a přišel z Číny během 14. Výkonný grilovací motor vydrží zatížení až do kg. Můžete také zvolit bateriový grilovací motorek u kterého však nemůžete počítat s tak velkým výkonem a hodí se spíš pro menší kousky masa. Nezapomeňte také na to, že nosnost není dána pouze silo motorku, ale také nosností tyče, která se s její délkou rychle snižuje. Velmi oblíbený je motorek na gril UMR 0 který se zapojuje do běžné sítě s napětím 220V.


Udávaný „výkon“ je kg.

Důležité ale je mít maso napíchnuté co nejvíce „v ose“ rožně. Tím se předejde tomu, že motorek se. Při rovnoměrném zatížení lze opékat až kg masa současně. Grilovací motorek je určen pro rožeň s čtvercovým zakončením o průřezu 6xmm. Vhodný i pro velké množství grilovaného masa.


Spínač a přívodní kabel s ochranou proti vlhkosti zaručí pohodlné a bezpečné ovládání. Motorek je chráněn proti. Prodám nepoužitý gril 3vv grilu můžete opékat na klacku, grilovat na mřížce či rožnit kuřátka nebo kýtu a to vše dokonce najednou.

Nerezová jehla (s ks dvojbodců pro uchycení) pro rožnění na otevřeném ohni. Na podpěry lze zavěsit motorek určený k otáčení jehlou. Pravidelné akce a slevy na motorky ke grilu.


Pořiďte si grilovací motorek od top značek na trhu. Grilování, to není jen samotný zahradní gril nebo elektrický gril, ale i příslušenství ke grilu. Poté, co jste si vybrali gril, ať už třeba plynový gril nebo gril na dřevěné uhlí, poohlédněte se také po grilovacím nářadí. Příkon motorku: 5W (4W v oválném provedení) Napětí: 220V - 240V. Pro rožeň či jehlu čtvercového průřezu 6xmm.


Pozvěte zkrátka svou rodinu či přátele ke grilu , který rozpálíte během pár minut. Nechte za sebe pracovat vysoce výkonný grilovací systém GSa věnujte se těm, na kterých vám záleží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Vybírejte si Doplňky ke grilům podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Protože značka Weber vyžaduje prezentaci výrobků v samostatné kategorii, najdete motorky ke grilům Weber na tomto odkazu. Mohu zaslat foto grilu jak si snadno poradi s 15kg. Kvalitní grilovací elektrický motor s vypinačem. Elektrický motorek jako pohon ke grilu.


Baterie nejsou součástí dodávky.

Cena je jen za motor bez příslušenství! Převody jsou kovovými ozubenými koly viz foto. Je možno nastavit otačky po směru hodinovych ručiček a nebo v protisměru. V D není součástí 15Kč.


MOTOR - UMR- (12V) - kg. Súvisiace články Fóliovník do každej záhrady Ak nechcete seba ani svoju rodinu vystavovať zelenine plnej pesticídov, máte v podstate dve možnosti - buď v supermarkete hľadať bio produkty alebo sa vrhnúť na záhradníčenie a vypestovať si vlastnú zásobu vitamínov bez chémie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky