čtvrtek 17. ledna 2019

Skleněný pekáč simax

Free Shipping Available. Jeho použití je opravdu uni. Je vhodný do všech typů trub, do myčky, lednice, na elektrický sporák a plynový sporák s rozptylovačem plamene. Simax je obchodní značka sázavských skláren Kavalierglass, které jsou s více jak 1letou tradicí jedním z předních světových výrobců brosilikátového nebo-li varného skla.


Skladem (ks) 5Kč bez DPH. Mísy jsou vhodné k zapékání pokrmů nebo jako praktické nárazu odolné. Je vyroben z recyklovatelné skloviny bez kadmia a olova. Výhodou je dlouhá životnost, hygienická nezávadnost a snadná údržba.


Objem dolní nádoby l, objem horní nádoby l. Vyrábí se z tvrdého borosilikátového skla, kte. Spolu s víkem je vhodný do lednice, myčky i mrazáku. Je určený k pečení kuřete a jiné drůbeže, která se na něm naprosto geniálně propeče a má úžasně křupavou kůžičku. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Víko můžete použít i samostatně třeba pro přípravu chlazených dezertů. Vyjímkou je pekáč na husu Simax l, který díky svému tvaru skvěle pojme i větší drůbež jako jsou kachny, husy nebo krůty. Největší skleněný pekáč na trhu, z kolekce Simax Exclusive. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Detail produktu Do obchodu. Popis: Prodám skleněný pekáč zn. Kvalitní skleněný pekáč české výroby najde široké uplatnění v každé kuchyni.


Vpravo duhové sklo, kov a plast. Na studené i horké nápoje. Dále mám ještě dvě skleničky na horké nápoje s kovovým okružím simax ,cena-80kč a další tři v alpakovém okruží-260kč. Kulatý skleněný pekáč s víkem z varného skla. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Varné sklo patří mezi oblíbené materiály. Hranatý pekáč s víkem z tvrdého boritokřemičitého skla, které je velmi odolné, jak mechanicky, tak i teplotně. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Jsou vhodné na mražení i pečení – biokřemičité sklo vydrží dokonce teploty až do 500°C! Lze používat v troubě, v mikrovlnné troubě, v. SIMAX skleněný pekáč hranatý se. Skleněný pekáč s víkem Simax , l. Chcete vědět, zda je cena 4Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Pekáč se výborně díky svým rozměrům hodí na pečení husy, ale i jiných pokrmů pro větší rodinu. Balení obsahuje také praktické vysoké skleněné víko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky