úterý 8. ledna 2019

Skleněná forma na koláč

Skleněná pečící forma na koláč. Kvalitní skleněná forma z České výroby. Vhodná do trouby, myčky na nádobí i mikrovlné trouby. Ovšem i pro upečení českého koláče je potřeba mít alespoň základní formu na koláč. Výborné formy na koláč.


V klasické kulaté formě na koláč se dají upéct nejen sladké, respektive slané koláče, ale také i jiné typy dezertů. V tomto směru se fantazii meze rozhodně nekladou. Většina forem je vyrobena z vysoce.


Co myslíte, jsou na pečení lepší silikonové nebo kovové formy? Každá má jistě něco do sebe, proto má TESCOMA obě varianty v mnoha oblíbených tvarech a pro každý typ moučníku. Vyzkoušejte třeba Andělský koláč či Frankfurtský věnec. Originální recepty jsou samozřejmě součástí každého balení! Nádherné nádobí pro oblíbené zapékané pokrmy a pečení nadchne všechny hospodyňky.


Vyberte si keramický pekáč, zapékací mísu ve tvaru srdíčka nebo kulatou formu na koláč. A z trouby mohou voňavé dobroty putovat rovnou na stůl! Nádobí do trouby pro zapékané dobroty. Pokud milujete pečení, pak si tuto kategorii. Díky elegantnímu designu a provedení můžete ve formě upéct lahodné koláče i dezerty a současně je v ní servíro.


Forma se hodí i na zapečení těstovin nebo brambor. Po snědení koláče, dáte formu jednoduše do myčky na nádobí. SHRNUTÍ VLASTNOSTÍ PRODUKTU. Sklo je hladné a neporézní, hygienicky nezávadné a má dlouhou životnost. Snadno se udržuje a lze ji mýt v myčce nádobí i strčit do mikrovlnné trouby.


Forma na koláč z varného skla s vlnitým okrajem. Rozměry: Horní vnitřní průměr cm. Spodní vnitřní průměr je 2cm.


Pprůměr horní vnější s okrajem je 28cm Výška: 4cm Zasíláme pouze pomocí PPL. Je vhodná do klasické i mikrovlnné trouby, myčky nádobí, ledničky i mrazničky. Výhodou je dlouhá životnost, hygienická nezávadnost a snadná údržba (lze mýt v myčce na nádobí). Tento dárek je samostnatně neprodejný! Silikonová forma na koláč má zase tu výhodu, že z ní vždy zaručeně vyklopíte nepoškozený koláč.


Je velmi nepřilnavá – nemusíte ji předem ani vymazávat – a pružná, takže se z ní těsto snadno vyloupne. Nemusíte se obávat ani manipulace s horkou silikonovou formou, pro lepší stabilitu na ní stačí připevnit. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Formy na koláč , NašeObchody.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Stane se praktický a nezbytným pomocníkem každé hospodyně a také.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky