úterý 29. ledna 2019

Kanystr na vodu

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plastové kanystry s kohoutkem jsou vhodné i na. Praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem.


Kanystr na vodu s odvzdušněním a hubicí.

Skladem ks Skládací kanystr na odpadní vodu L. Vzhledem k možnosti složení za pomoci žebrovaného… 1Kč – 1Kč v obchodech Porovnat ceny. Plastový kanystr na vodu s kohoutem, objem litrů. Abbey Camp kanystr na vodu , l (1) Přidat do porovnání. Také vás v kempu nebaví chodit desetkrát za den pro vodu ? Máme pro vás řešení, pořiďte si kanystr na vodu z naší nabídky.


Na dlouhé vzdálenosti je vhodné s sebou vozit i dostatečnou zásobu vody. Pro tyto účely si můžete pořídit kanystr na vodu s kohoutkem, díky kterému si snadno vodu přečerpáte do menší nádoby, ze které můžete buď pít, nebo třeba doplnit vodu do chladiče.

Rozměr kohoutu v uzavřeném stavu do pravého úhlu je 60mm na 90mm, otevřený kohout má 110mm. Robustní velký polyethylenový kanystr na vodu se speciálním uzavíratelným ventilem. Objem kanystru až litrů s velkým plnicím otvorem, takže můžete snadno nalít vodu i pod velkým proudem. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).


Osobní odběr nebo odeslání. Způsobů, jak přemístit vodu z jednoho místa na druhé, je několik. Mezi nejčastější pomocníky v této oblasti však řadíme kanystry a nádoby na vodu.


Nádoby na vodu jsou s lidstvem už od nepaměti. Ať už cestujete nebo hrajete karty u stolu v kempu, potřebujete pít. Vybavte se proto přenosnými kanystry, termoskami a nerozbitnými lahvemi na vodu od Armedu. V naší nabídce naleznete nádoby na vodu podle vašich požadavků a potřeb. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Jsou vyrobeny z odolného plastu a vybaveny buď plastovým nebo kovovým kohoutkem, který usnadňuje mytí rukou či nádobí. Jejich výhodou je snadná manipulace a stohovatelnost. Vhodné pro přepravu a skladování tekutin. Svojí konstrukcí a provedením vhodný jako distribuční obal.


Pojistka vždy lehce ukazuje neporušenost obalu. Díky integrovanému zásobníku na mýdlo je skvělý nejen při práci, ale také na cesty, kempování v přírodě nebo grilování na zahradě.

Plnící otvor se šroubovaným uzávěrem a držadlo pro snadnou manipulaci. Je sice velice lehký, ale díky tomu, že se nedá nijak složit, je také dost neskladný. Kč 2Kč bez DPH 2Kč 2Kč bez DPH ks.


Skvělý nejen při práci, ale také na cesty, kempování v přírodě nebo grilování na zahradě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky