středa 16. ledna 2019

Eta 2149 harmony

Pekárna ETA Harmony má předvolených programů - připraví různé chléby až do hmotnosti kg, ale také těsto ai džem, Výhodou jsou dva hnětací háky. Vďaka prednastaveným programom zvládne takmer všetko od pečenia voňavého chleba až po výrobu chutnej domácej marmelády. Pekáreň disponuje hnetacími hákmi a antiadhéznou úpravou formy, vďaka ktorej chlieb vždy bez problémov vyklopíte von. Připravte si v pohodlí svého domova lahodné čerstvé pečivo. Nemusíte si ráno natahovat budík, jen abyste stihli dojít do obchodu pro křupavou pochoutku.


Díky přednastaveným programům zvládne téměř vše od pečení voňavého chleba až po výrobu chutné domácí marmelády. Pekárna disponuje hnětacími háky a antiadhézní úpravou formy, díky které chléb vždy bez problémů vyklopíte ven. Használata nagyon egyszerű, csak bekészítjük a hozzávalókat, elindítjuk a kívánt programot és annak befejeztével már tálalhatjuk is a friss házi kenyeret.


A termék programmal, késleltetett. Chcete doručit zboží do Česka? Veškeré informace o produktu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Rated by 1users, average rating of 4. BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - Před prvním uvedením do provozu si pečlivě přečtěte celý návod k obsluze, prohlédněte vyobrazení a návod uschovejte jej. Zkontrolujte, zda údaj na typovém štítku odpovídá napětí ve Vaší el. Nálunk 1felhasználó egyelőre csillagból 6-t adott.


Dodáváme náhradní díly na domácí pekárny ETA. Mnoho ND ETA vedeme skladem. Na pekárny dodáváme háky hnětací, nádoby, hnací klínové řemeny, řemenice, motory nebo topná tělesa a další náhradní díly. Válogatásunk második cseh társasága a tradicionális elektronikai gyártó, az ETA.


Nevének jelentése: Elektrotechnikai eszközök. A második világháború után a céget hozzácsatolták az állami vállalkozások nagy egységéhez, az önálló. Jenže asi půl roku mě zlobí. Jakmile do ní dám veškeré ingredience - kynuté těsto -,párkrát se to zatočí a ta směs se dostane pod metličky, tím pádem je to vyhazuje, musím. Máte k dispozícii prednastavených programov, pomocou ktorých upečiete rôzne druhy chleba, napr.


K tomuto produktu máme v ponuke toto príslušenstvo a náhradné diely. Máte k dispozici přednastavených programů, pomocí kterých upečete různé druhy chleba, např. ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť a úžitok viac ako rokov. Prodloužená záruka let na motor!


Domácí pekárny ETA disponují několika programy, které kromě domácího pečiva zvládnou připravit třeba kynuté těsto na buchty nebo uvařit džem. Dokonalou snídani pro celou rodinu tak jednoduše vyrobíte se vším všudy. Obsluha pekárny ETA je díky přehlednému displeji snadná, stejně jako mytí vnitřní nepřilnavé. Külön-külön is kaphatóak a szíjak.


ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Nebo raději nechte plně automatizovanou domácí pekárnu ETA Harmony , aby jej upekla za vás. Je libo pšeničný, žitný, bez lepku nebo raději něco sladkého?


Celý popis a technické parametry. V nádobě jsou dva hnětací háky a jistě oceníte I n. Lze použít, ale musí se vyfrézovat hlubší kulatý otvor pro hřídel, aby šel pastorek z druhé strany zajistit. V případě zájmu napište na mail nebo zavolejte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky