úterý 2. února 2016

Skříňka pod umyvadlo 120 cm

Skříňka pod umyvadlo 120 cm

Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce 1- 1cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo.


Skříňka pod umyvadlo 120 cm

Série Jika Plan, dodá koupelně luxusní nádech a poskytne větší pohodlí při ukládání různých koupelnových doplňků. Díky ekonomičtějšímu provedení a vybavení skříňky za přijatelnou cenu. Zásuvky jsou opatřeny plnovýsuvem.


Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Skříňky pod umyvadla 1-1cm. Závěsná skříňka pod umyvadlo do koupelny BAHAMA 8white v moderním designu je součástí skupiny koupelnového nábytku BAHAMA. Nabízíme vám moderní skříňky, které jsou vhodné do každé koupelny, protože se dají využít na uložení ručníků, kosmetiky a dalších hygienických pomůcek.


Koupelnový nábytek TRAFFIC. Neobyčejně funkční, s dlouhou životností - pro dokompletování nábytkových umyvadel. Barevné provedení jasan bělený. Konstrukce je vyrobena z laminované dřevotřísky odolné proti vlhkosti v bílé barvě v kombinaci s dekorem dřeva, čelo zásuvky je vyrobeno z desky MDF potažené fólií rovněž odolnou proti.


Kolo Traffic umyvadlo 120cm, pravoúhlé, s otvorem pro baterii, s přepadem. Balení obsahuje: úchytky, montážní návod a montážní sadu. Doba dodání cca 5-dní. Získáte tak dostatek úložného prostoru třeba na ručníky. Dezinfekční gely Roušky a respirátory Dezinfekční UV lampy.


SET - skříňka s keramickým umyvadlem 75cm Europa, zrcadlo s osvětlením a policí umyvadlo 75x50cm nábytkové keramika bílé, skříňka pod umyvadlo 75cm šuplíky tiché dovírání, dvířka, provedení světlý dub masiv Zrcadlo 50xs policí a osvětlením světlý dub masív Cena celkem ta SET - 11. Díky ním využijete veškeré místo ve své koupelně, sjednotíte koupelnový nábytek a budete tak mít všechny věci přímo po ruce. Zde se taky hodí skříňka pod umyvadlo , která vzhledem k rozměrům, umožní instalaci dvou umyvadel a přitom zůstane funkčním koupelnovým nábytkem.


Ke dvojitým skříňkám pod umývadlo můžeme bez větších potíží dokoupit příslušně širokou koupelnovou skříňku se zrcadlem nebo samostatné zrcadlo. Zboží je dodáváno v demontu. Doprava po celé ČR zdarma. AMIA dvojumyvadlová skříňka 119x60x45cm, dub Texas AM120. CROSS umyvadlová skříňka 116x75x45cm, 2x zás.


Skříňka pod umyvadlo 120 cm

FILTR ŘADIT DLE: Hodnocení Ce. Detail produktu Do obchodu. Můžete použít filtraci nebo nahlédnout do poradny. Novinka (64) S barevnými boky (22) Ve vysokém.


Nejprodávaněj ší Nejlevnější Nejdražší Abecedně. Bez ohledu na velikost koupelny, z nabídky rozměrových variant nábytku Natural si vybere každý. Umyvadlo je nutné objednat zvlášť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky