pátek 19. února 2016

Konvička s hrníčkem na čaj

Kitos konvička na čaj se šálkem Kočka 4ml 3ml. Konvičku lze na hrneček postavit. Najdete v ní dva šálky, svícen na ohřev konvičky a konvici na čaj. KERAMICKÁ KONVIČKA NA ČAJ.


Vtipná keramická konvička zdobená rybičkami je skvělá na čaj i na kávu. Pokud máte ve svém okolí nadšeného akvaristu, kterému hledáte originální dárek nebo si sami chcete udělat radost, vyberte například tuto stylovou keramickou konvičku s dekory rybiček!

Balíčky jsou zvýhodněny minimální slevou na produkty obsažené v balíčku. Užíváme při potížích s močovýma. Sada je také vhodná jako dárek. Kovové konvice na čaj , např.


Ctitelé nebo milovníci sezonního a dárkového sortimentu si mohou vybrat v samostatné kategorii zboží z naší nabídky v kategorii dárkové zboží. Stejným dílem jako keramika a porcelán je pro ctitele skla určena kategorie Sklo. Ke každému stolování s přáteli či rodinou patří dobrá káva nebo čaj.


Abyste mohli horké nápoje elegantně servírovat, je na trhu široká nabídka servírovacích konvic originálních designů a tvarů, určených pro nejrůznější nápoje.

Me to You a motýlka, barva bílo-fialová. V tuto chvíli nevíme kdy a jestli vůbec bude zboží opět skladem. Poklička je odjímatelná ( na pevný klip).


Popis: Průměr hrnečku cm. Praktické čajové sítko se hodí do každé kuchyně. Více Tato nabídka již bohužel skončila. Podobné aktivní nabídky.


Skleněná konvička na čaj s nerezovým jemným sítkem. Odklopné a odnímatelné víčko se systémem Push-on-Lid. Keramické konvice na čaj. Nezbytná nádoba k přípravě dobrého čaje může být nádherným doplňkem s oduševnělými či poučnými motivy.


Litinová konvička na čaj Graffiti 350ml - Ibili. Skleněné konvice na čaj většinou obsahují i nerezové sítko, které můžete použít na sypané čaje nebo kousky ovoce. Tento typ konvic na čaj je vhodný nejen pro všechny typy čajů, ale také pro jiné studené i teplé nápoje. Moderní a elegantní design skleněných konvic na čaj se bude na vašem stole skvěle vyjímat. Zapomeňte na zalívání čaje i mleté kávy přímo v hrnku!


Servírujte své oblíbené horké i studené nápoje ve stylové konvici či konvičce. Máme je tu všechny: konvice na čaj i kávu, konvičky na mléko a smetanu, filtrační konvice na vodu i speciální konvice na přípravu kávy a čaje.

Nezaujala vás tato nabídka? Příbory a nádobí 3nabídek Podrobnosti. Kč 4Kč bez DPH 5Kč 4Kč. Kč 6Kč bez DPH 7Kč 6Kč bez DPH Ihned k expedici ks ks. Rozličné konvičky pro přípravu a louhování na čaje.


Javascript ve vašem prohlížeči není povolený, obchod nebude fungovat správně. Originální a krásné konvice na čaj jsou nejlepším způsobem, jak čaj stylově podávat. Kvalitní čaj si přece zaslouží vhodné servírování!


Jsou skvělým pomocníkem v domácnosti i dárkem pro blízké osoby. K dostání jsou konvice v různých tvarech i podobách, nejčastěji z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky