úterý 2. února 2016

Lopatka s obracákem fiskars

Check Out Fiskars on eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Lopatka s obracákem Fiskars WoodXpert, velká vel.


Slouží jako podpora při řezání polen nebo jejich přenášení. Pracovní část je výkovek z kalené oceli. Informace v obchodě Do dnů.


Fiskars WoodXpert Felling Lever enables not only bringing down a tree but also assisting in sectioning logs and transportation. The newly revised lever tip has been optimised to help steer a tree. Lehká masivní násada je vyrobená ze speciální pevné oceli. Objímka pro rychlé upevnění háku na klády nebo kleští pro další. Pro manipulaci při kácení velkých kmenů.


Lopatka s obracákem fiskars

S jeho podporou se výrazně zjednoduší manipulace s palivovým dřívím, jako je otáčení, přenášení a nakládání. Pokud jste majitel sekery, nemělo by Vám chybět ani toto nářadí. Usnadníte si s ním totiž práci při přenášení nebo nakládání dřeva. Tvar těchto nástrojů byl navržen pro pohodlné a pevné držení a pro bezpečnější manipulaci se dřevem. This feature is not available right now.


Please try again later. Pravá ruka každého dřevorubce s inovací. Dřevorubecká lopatka slouží k vyvracení stromů,zvláště pak v prořezávkách. Obracení kmenů při odvětvování,uvolnění kousnuté pily v řezu,sundávání zavěšených stromů apod. Je vykováná z jednoho kusu oceli s vysokou pevností.


Hák na obracení usnadnuje otočení klády. Rukojeť potažená termoplastovou gumou umožňuje pohodlné uchopení při práci. Vykováno z jednoho kusu oceli s vysokou pevností. Kovaná, kalená, z kvalitní oceli, naostřený háček. Velká lopatka s obracákem Fiskars WoodXpert je vhodným pomocníkem pro manipulaci při kácení velkých kmenů.


Slouží i jako podpora při řezání polen nebo pro jejich přenášení. Má objímku pro rychlé upevnění háku na klády nebo kleští. Lesnická lopatka s obracákem. Kvůli zamezení mezilidského kontaktu je nyní možné platit pouze předem bankovním převodem nebo pomocí platební karty. Zvedací klaště Bahco 27cm.


Lopatka s obracákem fiskars

Kleště na klády Fiskars WoodXp. Střední lopatka s obracákem Fiskars WoodXpert je vhodným pomocníkem pro manipulaci při kácení kmenů střední velikosti. Má lehkou a přitom masivní násadu vyrobenou ze speciální pevné oceli. Dobrý den, chtěl bych si pořídit lopatku s obracákem , ale nemůžu se rozhodnout, jestli vzít klasiku 80cm nebo tu prodlouženou 3m - 4m a od kterého výrobce, jestli Fiskars , Husqvarna, Oregon?


Postačí i zkušenosti s tím co máte doma, děkuji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky