středa 24. února 2016

Sklenice na marmeládu

Sklenice na marmeládu se dají sehnat v různé velikosti. Běžní konzumenti stihnout toto množství spořádat dřív, než se otevřená marmeláda začne kazit. Rádi vám poradíme s výběrem.


Na trhu je k dostání široké spektrum zavařovacích sklenic, od klasických až po designové kousky. Nejběžnějším modelem jsou klasické zavařovací sklenice.

Jsou vhodné k zavařování kompotů, okurek, nebo zeleninových směsí a to hlavně díky pevnějšímu uzavření. U vás doma do pracovních dnů Dostupnost v dalších prodejnách kika. Do nákupního košíku Na. Zavařovací sklenice na marmeládu l zelená Varianta: sklo.


Skleněná dóza s víkem a těsnící gumou v zelené barvě, obsah 2ml. Vhodná na marmelády,džemy či nakládané sýry atd. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Krásná sklenice bude také ozdobou každého stolu přichystanému ke snídani či svačině.


Recepty na skvělý džem nebo marmeládu – postup přípravy, suroviny a více variant receptu Začít by se mělo ujasněním, jaký je rozdíl mezi džemem a marmeládou. Jenže ono to není vlastně tak jednoduché. Dvoustěnný hrnek Vialli Design Amo Cup, 3ml. Na marmeládu se nejlépe hodí sklenice se šroubovacím uzávěrem.


Jsou velmi praktické a dají se použít opakovaně. V obchodech najdete sklenice různých velikostí i tvarů, také šroubovací víčka bývají potištěná s motivy ovoce nebo v jednobarevných trendy barvách. Pozor na opaření – rozmixovaná vroucí hmota ráda stříká. Doporučuji napůl přikrýt pokličkou.


Hotové marmelády skladujte běžně na chladnějším místě, není nutné je mít v lednici. Velmi praktické jsou například skladovací sklenice s jednoduchým a zcela neprodyšným zavíráním na klip. Jak sterilizovat láhve a sklenice na zavařování. Ovocné, zeleninové a masové konzervy vydrží dlouho, pokud jsou správně připraveny a zavařeny.


Je důležité před zavařováním sterilizovat lahve a sklenice , aby se potraviny nekontaminovali bakt.

V naší nabídce naleznete nádoby z těch nejvhodnějších materiálů pro uskladnění medu, kterými jsou sklo a potravinářské plasty. Jedná se o velmi pestrou nabídku jak z hlediska tvarů, tak velikostí. Med výborně chutná, má blahodárné účinky na zdraví a další skvělou vlastnost. Použijte navlhčenou utěrku, nebo gumové rukavice (třeba ty, co používáte na nádobí). Jestli máte po ruce nějaké gumičky, můžete je navléct podél víčka sklenice , pomůže vám to s tažnou silou.


Stejně jsou konstruovány gumové otvíráky na sklenice a na povolení nepoddajných sklenic jsou neocenitelné. Stejně jako klasické sklenice , jsou i šroubovací sklenice vhodné k zavařování kompotů, zeleninových směsí, okurek, ale i omáček a polévek. V zimě se takto zpracované ovoce hodí na různé dezerty, dorty anebo i na vánoční cukroví.


Pokud chcete bezinky zavařit jen na léčebné účely, nemusíte je sladit. Anebo je jen stačí umýt je v horké vodě se saponátem nebo v myčce na co nejvyšší teplotu a pak prolít horkou vodou. Dóza sklo patent BELA l. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů.


Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček. Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč. Standardně jsou dodávky zajišťovány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky