pondělí 8. února 2016

Hadice ke kompresoru

Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z HobyNářadí. Tlakové vzduchové hadice pro pracovní tlak do bar. Dodáváme i vzduchové hadice s rychlospojkami pro připojení pneumatického nářadí.


K hadicím lze doobjednat rychlospojky, vsuvky a další příslušenství, vše. Máme pro Vás velký výběr speciálních tlakových hadic ke kompresorům Spirálové, rovné i na navíjecím bubnu. Nabízíme také hadice v metráží.

Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. YATO, Powerplus, Scheppach a dalších. Nuair hadice pro kompresor BOXY s výstupní rychlospojkou. Sady příslušenství ke kompresorům na Alza.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. PNEUMATICKÉ PŘÍSLUŠENSTVÍKaždý muž je v hloubi duše skrytý automechanik a rád tráví čas zušlechťováním a péčí o svého čtyřnohého miláčka.


Ne vždy je však práce kolem auta radost a omezí se na leštění kapoty, někdy je potřeba dohlédnout i na vhodný technický stav vozu – jako jsou třeba správně utažené pneumatiky.

Nebo rovnou jejich kompletní. Tlaková hadice ke kompresoru spirálová je k osobnímu vyzvednutí u nás v Bohumíně, nebo v Ostravě. Je vyrobena z kvalitníh. V našem sortimentu najdete PVC hadice ke kompresoru , polyurethanové hadice ke kompresoru , spirálové hadice ke kompresoru , přímé hadice ke kompresoru a další příslušenství. Vzduchová hadice s rychlospojkami.


Průmyslové hadice a pryže z EPDM našly v posledních letech vedle již známých aplikací na páru či pro chemický průmysl další uplatnění. Odpovědi od tohoto důležitého výrobce a současně dodavatele naší společnosti snad pomohou při výběru vhodných výrobků z EPDM i vám. Popis zboží Sada příslušenství ke kompresorům HECHT. Sada ke kompresoru s obsaheofukovací pistole, pistole s manometrem na foukání pneumatik a spirálové přívodní hadice délky 4m. Podrobnosti o produktu 10.


Spirálová hadice ke kompresoru je vyrobena z kvalitního polyuretanového materiálu zajišťující její maximální pružnost. Hadici uřízneme na Vámi. Je určena pro přepravu vzduchu a vody při teplotách do °C v náročných průmyslových podmínkách. Do dvou dnů (pokud je skladem u našeho dodavatele) Upřesníme na dotaz.


Opletená hadice … více. Kvalitní hadice ke kompresorům na pneu rozvody mohou ušetřit velké peníze díky mininimálním únikům stlačeného vzduchu a díky odolnosti vůči poškození. PVC materiálu s přídavkem optimálního plastifikátoru, která v kombinaci s vysokopevnostním PES vláknem zajišťuje její maximální pružnost, flexibilitu a odolnost proti mechanickému poškození.


Součástí sortimentu jsou i spony na hadice , pneumatické a temperační rychlospojky Lüdecke, pákové spojky Kamlok a další příslušenství.

Spirálová polyuretanová hadice osazena rychlospojkou a vsuvkou m, vnější. Vyberte si u nás spirálovou. Einhell spirálová hadice 4m – ke. Firma Honzek nabízí velký výběr sortimentu elektrického nářadí a zahradní techniky. Máte vybrané filtry: hadice ke kompresoru Malířské nářadí a doplňky hadice ke kompresoru - Heureka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kompresor je nedílnou součástí každé dílny, či garáže. Ať už potřebujete nafouknout po zimě pneumatiky od auta, přifouknout v létě jízdní kolo, nebo třeba profouknout před zimou zavlažovací systém - vzduchový kompresor zkrátka najde využití celý rok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky