středa 17. února 2016

Pařák na brambory

Pařák je výklopný kotel na vaření brambor nebo zabijačku, obsah pařáku je 80l. Pařák na brambory je z venku smaltovaný i vložku má smaltovanou ze vnitř. Pařák , kotel na brambory - smaltovaný l Elektro Dvořák. Nerezová nádoba, plechový spodek.


Spodní díl je vyroben z černého plechu o síle mm, topeniště mm, rošt je litinový.

Používá na ohřívání většího množství vody a na vaření krmiva pro domácí zvířata, především brambory a řepa. Musíte-li se pravidelně starat o větší množství zvířat, pařáky na brambory vám velice usnadní přípravu krmení. Veškeré krmivo se uvaří najednou a rychle. Výroba pařákůdále se zabýváme řezáním plazmou, tažnými zarízeními.


Kvalitní a levný pařák , kotel na brambory 65l Rejholec smaltovaný je vyroben z kvalitního ocelového plechu s povrchovou úpravou smalt. Používá se na ohřev většího množství vody a na vaření krmiva pro domácí zvířata, především brambory a řepa. Pro kompletní pařák je nutné objenat spodek a vložku pařáku !

Spodek pařáku je použitelný u více vložek. Je vyroben z černého plechu o síle 5mm (kotel) a 2mm (topeniště) Univerzální spo. Pařáky na brambory , brutary a smaltové kotle na ohřev vody. Bazar pro dům a zahradu Kotle, Kamna, Bojlery VÝKLOPNÝ PAŘÁK NA BRAMBORY ,. Velmi zachovalý výklopný pařák na brambory objem 100l. V katalogu nemáme podrobnější informace o parak na brambory.


Níže naleznete zboží v. Prodám nový plechový pařák na brambory , nebo na ohřev vody, o objemu litrů. Možnost vyzvednutí v Sušici. Náhradní díl, Vložka do pařáku.


Pařák je určen k ohřevu vody, zabijačkám, vaření - ovary, polévky a podob. Pařak na brambory , prodej, koupě, agrobazar. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Inzeráty - Kotel - pařák bazar.


Zabijačkový kotel na ohřev vody, výklopný.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Hodně používán na zabijačkách. Oloupané brambory nakrájíme na kousky 3. Připravený hrnec postavíme na zdroj tepla a když voda začne vřít ztlumíme zdroj.


Pařáky , kotle na brambory , brutary, pařák na brambory , kotel na brambory , pařák zabijačkový, pařáky zabijačkové, kotle zabijačkové, kotel zabijačkový. Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit. Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii. Můžeme se pochlubit více něž 50-ti letou tradicí a zkušenostmi.


Toto vše z nás dělá jedničku na trhu se zemědělskou technikou u nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky