pondělí 8. února 2016

Hrnec na těstoviny tescoma

Díky poklopu s vysokým okrajem těstoviny nepřekypí, není potřeba je hlídat. Nebo šikovný hrnec na špagety i další těstoviny , brambory a zeleninu, se kterým uvaříte a zcedíte zcela bez problémů a rizika popálení. Tip: doveďte k dokonalosti nejen vaření, ale také stolování.


Hodit by se vám mohly například hluboké talíře na těstoviny a dochucovací soupravy. Hrnce na špagety a ostatní těstoviny Jsou libo těstoviny „al dente“ dle přísných italských pravidel nebo máte raději recepty na těstoviny , které jsou spíše českého původu?

Není třeba nijak složitě cedit, kdy si třeba musíte udělat místo ve dřezu, prostě vyndáte sítovou část a přesypete kam potřebujete. Navíc se těstoviny nelepí ke dnu, takže je nemusíte tolik hlídat. Hrnec na těstoviny Tescoma PURITY MicroWave. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Hrnce na těstoviny Tescoma skladem umíme doručit už v den objednávky! Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Příprava pokrmů v mikrovlnné troubě je rychlá a praktická.

Ve speciálním nádobí jídlo ohřejete, uložíte v lednici, a nově dokonce i uvaříte! Lamart, Banquet, Tescoma a dalších. Tescoma hrnec na těstoviny Purity MicroWave (Nádobí do mikrovlnné trouby) Hodnocení produktu: 1. Vsaďte na českou značku TESCOMA a vybavte svou kuchyň nerezovými hrnci z řady GrandCHEF, SmartCOVER nebo PRESTO. V nabídce pro vás máme hrnce o objemu – l. Pak už jen stačí zvolit ten nejlepší recept, zjistit, zda máte vše potřebné na vaření a hurá do příprav.


Uvařit správně těstoviny je někdy věda. Průhledný hrnec TESCOMA PURITY MicroWave do mikrovlnné trouby připraví až porce špaget či těstovin bez toho, aby se rozvařily nebo připálily. Pokrm je připravený rychle a bez starostí.


Sklonerezová poklice s otvorem pro páru umožňuje dokonalou. Vynikající pro snadnou a rychlou přípravu špaget a těstovin v mikrovlnné troubě bez rizika rozvaření či překypění, hotové těstoviny lze přímo v nádobě scedit. Správné množství špaget i vody poradí odměrka, během přípravy se těstoviny nerozvaří a díky vysokému okraji poklopu nikdy nepřekypí.


Vyrobeno unikátní technolog. Scedit je můžete přímo v nádobě. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce.

Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Elektro, který tento produkt prodává za skvělou cenu 2Kč s rychlým doručením. Máte rádi pokrmy s haluškami a noky nebo polévky s poctivou domácí zavářkou? Vynikajícím pomocníkem při jejich přípravě je struhadlo na těstoviny HANDY. V čem struhadlo na těstoviny HANDY vyniká?


Dále v balení najdete recepty na prověřené pokrmy. TESCOMA strojek pro přípravu těstovin DELÍCIA - Tagliolini, fettuccine, lasagne – zkrátka pasta, čili hezky česky těstoviny. Stejný zákla nekonečně mnoho úžasných variací na talíři.


A co teprve domácí těstoviny z čerstvých surovin? Jedním slovem – FANTASTICO! Se strojkem pro přípravu těstovin DELÍCIA máte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky