pondělí 22. února 2016

Nože cold steel

Free Delivery over £ 50! Vám nabízíme kompletní sortiment kvalitních výrobků tohoto výrobce. Máme pro Vás zavírací nože , pevné nože , evropské meče, katany, šavle, sekery, mačety, kopí, hole, cvičné gumové nože a další chladné zbraně, cvičné zbraně a pracovní nástroje. Jeho čepel o délce bezmála 3mm, hrot a také tvar rukojeti, jsou přímo vyvinuty pro koncentraci drtivé síly v seku.


COLD STEEL 3V Master Tanto XII je jedinečný nůž s pevnou čepelí.

Ponúkame poľovnícke nože , vrhacie nože , keramické nože , vyskakovacie nože , vreckové nože za nízke ceny. Názov internetového obchodu. Neobvyklý proces kalenia je výrobným tajomstvom firmy. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Cold Steel je americká firma z mesta Ventura v Kalifornii. Díky širokému sortimentu a kvalitě výroby si zajistila velmi silné místo na nožířském trhu po celém světě. A není to jen výroba, ale i. Poznáte ho podle charakteristického tvaru rukojeti a čepele.

Ta je u nože Leatherneck Tanto vyrobená z oceli D která vyniká vysokou odolností proti opotřebení a velice dobře drží ostří. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Za dobu své existence se podílela na definování celého odvětví nožů a chladných zbraní. Nakupujte finské nože Puukko, EDC nože a lovecké nože u společnosti Lamnia.


Všechny nejlepší značky: Böker, Viper, Fox, Kauhava a mnoho dalších. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Hledáte nůž s pevnou čepelí? Od finský nožů Puukko po skotské nože , od EDC nožů po lovecké a taktické nože , jednoduše si vyberte kategorii a najdete, co potřebujete.


Tento typ nože je velice ceněn a celkově velice oblíben. Tato ocel zdárně odolává korozi a jen tak se neopotřebí. Doručujeme aj počas víkendu.


AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na. A much loved and appreciated knife by the Military and Law Enforcement Special Units, it was developed to withstand the harshest abuse and the toughest. Materiál čepele Ceramic - nitrid titánu Čepele Farba Čierna Čepeľ Finish Tuff-Ex Čepeľ Grind Dutý Hrúbka čepele mm () Krajina pôvodu Čína.


Plain, Large Voyager Tanto Pt.

Hodnocení produktu:. Jde o nejžádanější a nejprodávanější řadu těchto nožů. Zachovává si kvality přírodní gumy jako ohebnost, vysoký. A design collaboration between Lynn C Thompson and the late custom knifemaker Steven Likarich, the Steel Tiger was designed to possess all the best features of this iconic hooked blade and to integrate them seamlessly with modern materials and styling.


Nože z KOVÁŘSTVÍ ČURDA. Samurajské meče - katana. Zy-Exové rukojeti napodobuje dřevo a leštěné stříbro. Je levný, lehký, funkční a velmi všestranný, ideální parťák do kapsy. Muničák – Outdoor a survival výbava, streetwear oblečenie a obuv kvalitných značiek v ARMY štýle, taktické doplnky, vychytávky pre mužov.


Máme všetko čo má dobrý ARMY shop mať a omnoho viac. Tyto stránky provozuje dovozce a prodejce značky v ČR a SK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky